Shoplinks.Asia

Wednesday, March 16, 2016

"Beauty Stuff Giveaway by Sally Samsaiman"

jom join giveaway...
klik banner utk join
atau..klik kat sini pun boleh...

"Kenapa Sally perlu berikan barangan SimplySiti @ Nature Republic kepada saya..?" 
Sally kasi lah hadiah tu kat Mummy Ayu
sbb instead of this month your mom's birthday...
bulan nie juga anniversary Mummy Ayu kerja ....dah 12 tahun
emm....so kira mcm hadiah anniversary gitu
boleh? 

hadiah mcm nie..memang sesuai sgt utk kerja Mummy Ayu as a PA
plus.....Mummy Ayu pernah guna barangan SimplySiti....memang best!!
so...pilih la saya..

ma acih!!
:-)

tarikh & masa giveaway ni berlangsung..
Mula :16hb Mac 2016 (8.00am) | Tamat : 26hb Mac 2016 (8.00pm) 

5 comments:

Kak Nieyl said...

Goodluck mummy...:)
btl as PA memang kena sentiasa sweet n comel gitu...hihi..
sama la ngan nieyl ni as PA kena sentiasa nampak comel...:P

Kei Konves said...

all the best :3

http://kei-join.blogspot.my/2016/03/beauty-stuff-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Bonda Zahra said...

as,salam.Bonda singgah dari segmen y sama.gudluck:).Done follow.

Sally Samsaiman said...

Hai..!
Maaf lambat singgah...Terima kasih sebab sudi join giveaway Sally..Sally baru berkesempatan nak check entri korang..semoga murah rezeki yer nak menang...Jangan lupa datang tgk pemenang kat blog Sally..

Umie Yana said...

Singgah daripada segmen giveaway yang sama :)
Sorry lambat blogwalking
http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/beauty-stuff-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno