Shoplinks.Asia

Thursday, March 17, 2016

How to survive...Public Toilets with Kleenex Community!!!

bila sebut or rasa nak pegi toilet...masa kita kat shopping mall
mesti rasa...

~ emm..bersih ker toilet kat sini?
~ mula la cari tisu dalam handbag...ada lagi tak stok tisu
or..worse come to worse...
"tahan jer la..balik rumah nanti"

ramai yg hadapi masalah mcm nie kan?
di kalangan kita....penduduk Malaysia
tak de lah nak harap toilet2 cun macam nie..

sbb kita tau....ramai yg menggunakan nya
so...kita sbg pengguna .. kena la pandai & bijak nak handle situasi2 mcm nie...

so....
Kleenex®, jenama peneraju dunia dalam produk pembersihan peribadi,
 telah memperkenalkan penyelesaian ringkas yang boleh digunakan 
dengan mudah pada bila-bila masa dan di mana sahaja 
– Tisu Tandas Basah Kleenex®.

Tisu Tandas Basah Kleenex 

Mummy Ayu sendiri dah cuba menggunakan tisu nie...
sgt direkomenkan..

jom nak share..
pengalaman Mummy Ayu sendiri bersama Tisu Tandas Basah Kleenex®

1st..suka sangat sbb packaging nya yg comei & nipis
senang nak bawa..
see....selit celah wallet jer

nipis kan?
mcm kita bawa tisu biasa tu..
but banyak bezanya tau..

ok.....
masuk toilet...

nie kat mid valley
jenis toilet yg takde getah paip tu..
air dia pancut dr celah bowl tu..
nampak mcm bersih kan

tapi...bila tgk betul2...
ada air plak kat bowl toilet tu


alahai...

mana la tau air apa.. kan?
air paip ker.. air lain???
eiuuuu

so..nak confident...nak guna tanpa was was
kita wipe dulu toilet bowl dengan Tisu Tandas Basah Kleenex®


lepas dah wipe semua...
just campak jer dlm toilet bowl tu

and flush...

yes..takyah buang dlm tong sampah pun..
tak tersumbat pun...mcm tisu tandas yg biasa tu...

see....takde lagi rasa was was..

so...boleh la settlekan urusan kita..
dgn selesa & rasa bersih..

and in case takde air..emergency
boleh juga gunakan Tisu Tandas Basah Kleenex® untuk bersihkan mana yg patut
Tisu Tandas Basah Kleenex® nie dihasilkan dari gabungan ektstrak semulajadi 
 Ianya juga bebas alkohol dan dapat mengurangkan bau yang kurang menyenangkan. 
Paling penting..produk ini telah diuji 'hypo allergic'
 (kurang kepada kesan alergik atau kerengsaan).


so.....penyelesaian yg sgt mudah..bagi semua masalah tandas kita..

takyah lagi beratur nak amik tisu kat luar tandas

ataupun....masalah tisu habis ker,.
ataupun tisu basah ker
dapatkan Tisu Tandas Basah Kleenex®

Tisu Tandas Basah Kleenex® boleh didapati dalam dua saiz 
– pek dengan 10 helai yang boleh diletakkan 
dalam poket atau beg tangan (RRP RM2.10), 

- bungkusan nilai-jimat tiga pek (RRP RM5.80) 
atau 
- pek dengan 40 helai (RRP RM7.40)

Ketiga-tiga saiz kini boleh didapati di pasar-pasar raya di seluruh negara. 

Selamat untuk dipam dan hipoalergenik, 
Tisu Tandas Basah Kleenex® diformulasikan dengan 
air yang ditapis sebanyak 9-peringkat 
untuk memastikan 99.9% kebersihan dan lembut dan halus di kulit, 
memberikan rasa lebih bersih dan segar kepada pengguna selepas menggunakannya.

Tisu Tandas Basah Kleenex® adalah yang pertama seumpamanya di Malaysia,
 ia direka mengikut keperluan pengguna untuk pembersihan di luar rumah.
 Bungkusannya yang kompak boleh dibawa ke mana-mana 
dan senang untuk digunakan – hanya sapu dan pam,” 
kata Encik Raman Tarun, Pengarah Pemasaran, 
Kimberly-Clark Malaysia. 
“Kadang-kadang kita tidak sedar 
dengan adanya produk sekecil ini di dalam bag kita, 
boleh memberikan perbezaan ketara 
– ia umpama kebersihan peribadi di dalam poket.”

kalau kengkawan nak try .. jom dapatkan sampel percuma di...

jom baca and tahu lebih lanjut....
ada contest juga...boleh menang I Phone 
ada tema2 yg berbeza setiap minggu
so..kena rajin2 jengah ke sana..untuk update..
lets stay clean and healthy with ..."Tisu Tandas Basah Kleenex®"

:-)

2 comments:

aryan azra said...

bagus...akak pun akan bersihkan dulu sebelum guna

shahdiana said...

Slalu bwk tisu or wipes sndiri la.

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno