Shoplinks.Asia

Tuesday, March 15, 2016

Please Come Back Mister ~ K-Drama

okay...jom
Mummy Ayu story cita korea baru yg Mummy Ayu dok layan sekarang
"Please Come Back Mister"
cita nie baru je episod 6
kat korea pun lebih kurang sama..
minggu nie..masuk ep 7 kat korea

sapa2 yg minat Rain....mesti layan cita nie
sbb .. heronya Rain
plus cita nie sgt kelakar & best!!

Please Come Back Mister mengisahkan...
2 orang lelaki ni

mati....
yg pakai cermin mata tu...Kim Young-soo

 dia nie ketua bahagian pakaian wanita di Sunjin's department store
dia nie kuat sangat kerja
sampaikan kadang2 pentingkan kerja dr keluarga dia
dia ada isteri yg sgt cantik & seorang anak perempuan and bapa mentua dia
satu hari la dia mati sbb terlebih kerja
but cara dia mati..membuatkan orang ingat dia bunuh diri

yg sorang lagi tu.. Han Gi-tak

dia ni samseng and ada restoran makanan
dia nie biasa dah kuar masuk penjara
but...ada sejarah kenapa dia jadi mcm tu
sbb first love dia...and dia mati pun sbb first love dia nie
dia mati accident..kena langgar kereta
but..it was planned

emm......
dua2 pun dah mati
but .. masing2 tak puas hati and..diaorang nak balik ke dunia
sbb nak settlekan urusan masing2 

so..diaorang request kat minah ni...
konon2 angel la
and..diaorang berdua dibenarkan untuk kembali ke dunia...
but ada syarat2 nya:-
- diaorang tak boleh dedahkan identiti asal diaorang
- tak dibenarkan untuk balas dendam
- they can not engage in human affairs

so...diaorang pun balik ke dunia
but... bukan as them self..
emmmmm.....

Kim Young Soo jadi  Lee Hae Joon (lakonan Rain)
 and
Han Gi tak jadi Hong Nan (lakonan Oh Yeon Seo)

time ni la mula ..lawak & kelakar nya
ye la...yg sorang jadi hensem giler
yg sorang lagi..lagi la..jadi perempuan cantiks
ha ha ha.. bayangkan pun dah lawak dah

mcm2 yg diaorang kena hadapi
and lalui

nak tau..apa
kena la tengok sendiri
:-)

selamat menonton!!!!!

1 comment:

Chekgu Azrine said...

Tgk jugak...best!!!!

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno