" Segmen Blogwalking By Seindahcerita "

jom join giveaway lagi...
:-)

Syarat-syarat Penyertaan
  1. Sila Follow Blog SEINDAHCERITA
  2. Sila Like Page SEINDAHCERITA  
  3. Sila Follow Twitter @nieylanadia
  4. Sila Follow Instagram @nieylanadia
  5. Buat entri bertajuk " Segmen Blogwalking By Seindahcerita "
  6. Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini. 
  7. Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.
Bonus!
  • Sempena bulan Birthday Nieyl bulan nie, nieyl akan pilih 5 Blog yang bertuah melalui perkhidmatan random.org untuk menjadi bloglist nieyl :)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. selamat ber-segmen & ber-blogwalking dear =)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join ♥
    Senarai Peserta dah keluar..sila semak dan selamat berblogwalking :)
    http://seindahcerita.blogspot.com/2016/03/tamat-segmen-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  3. Salam kenal, Atd tak sempat nak join segmen ni tapi nak join blogwalking jugak…jangan lupa singgah blog Atd sama ye!

    --> fatihah-fadzil.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. Xda twitter la...huhu...good luck mummy ayu

    ReplyDelete
  5. Salam singgah daripada segmen yang sama..

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html

    ReplyDelete
  6. done http://lukmanganu.blogspot.my/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html

    ReplyDelete
  7. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  8. http://www.bondezaidalifah.com/2016/03/senarai-untuk-blogwalking-by.html

    ASSALAMUALAIKUM...

    Bonde baru sempat nak BW..
    Maaf atas kelewatan itu..
    Done follow sini.. Salam Perkenalan dari :
    www.bondezaidalifah.com

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...