Shoplinks.Asia

Wednesday, March 16, 2016

" Segmen Blogwalking By Seindahcerita "

jom join giveaway lagi...
:-)

Syarat-syarat Penyertaan
  1. Sila Follow Blog SEINDAHCERITA
  2. Sila Like Page SEINDAHCERITA  
  3. Sila Follow Twitter @nieylanadia
  4. Sila Follow Instagram @nieylanadia
  5. Buat entri bertajuk " Segmen Blogwalking By Seindahcerita "
  6. Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini. 
  7. Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.
Bonus!
  • Sempena bulan Birthday Nieyl bulan nie, nieyl akan pilih 5 Blog yang bertuah melalui perkhidmatan random.org untuk menjadi bloglist nieyl :)

8 comments:

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

selamat ber-segmen & ber-blogwalking dear =)

Kak Nieyl said...

Terima kasih sudi join ♥
Senarai Peserta dah keluar..sila semak dan selamat berblogwalking :)
http://seindahcerita.blogspot.com/2016/03/tamat-segmen-blogwalking-by.html

atdfdzl said...

Salam kenal, Atd tak sempat nak join segmen ni tapi nak join blogwalking jugak…jangan lupa singgah blog Atd sama ye!

--> fatihah-fadzil.blogspot.my

shahdiana said...

Xda twitter la...huhu...good luck mummy ayu

Umie Yana said...

Salam singgah daripada segmen yang sama..

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html

LUKMAN GANU said...

done http://lukmanganu.blogspot.my/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

iffah hussin said...

http://www.bondezaidalifah.com/2016/03/senarai-untuk-blogwalking-by.html

ASSALAMUALAIKUM...

Bonde baru sempat nak BW..
Maaf atas kelewatan itu..
Done follow sini.. Salam Perkenalan dari :
www.bondezaidalifah.com

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno