Balik dari Kem Smart Iman...demam pula

sabtu petang tu..lepas amik Ian...
Ian nampak letih
ye la..biasa kalau kem-kem nie..mesti full punya jadual
tido lambat, bangun awal...normal la tu kan
Ian plak..tak biasa
petang tu..dia start demam..
tapi..kami ke Nilai pula....melawat Tok wan (FIL) masuk sepital
so...Sabtu pagi baru Mummy Ayu bawak ke klinik
3 of us..tgh tunggu nak jumpa doktor
alhamdulillah..demam biasa jer
takde serius apa pun

malam hari sabtu tu....memang tak lena la Mummy Ayu tido...
jaga Ian demam...siap ngigau2 bagai..

doktor tanya nak ubat air ker pil
Ian cakap ubat pinl
emm..
nasib baik boleh telan
dah besar dah hero Mummy nie
:-)

get well soon yer sayang!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...