Shoplinks.Asia

Friday, May 20, 2016

Beautiful Gong Shim/ Pretty Ugly ~ K Drama

lepas dah abis cita Descendant of the Sun hari tu
mcm tak tau nak layan cita korea apa
sekali Net cakap..try tgk cita nie..
Pretty Ugly or tajuk lain Beautiful Gong Shim
poster pun dah comel
and hero and heroin pun tomei!!

heroin cerita ni...Gong Shim lakonan Min Ah
dia ni baik hati but nasib dia kurang baik sikit
berbanding dengan kakak dia...Gong Mi lakonan Hyo Rim
kakak dia ni...keja pun bagus, dah la cantik
so...Gong Shim nie selalu dibanding2 kan dgn kakak dia.. oleh mak bapak diaorang
kesian Gong Shim
:-(
but satu hari hari..muncul mamat ni....Dan Tae lakonan Goong Min
dia ni lawyer tapi sgt simple & sempoi
kebetulan dia sewa bilik... Gong Shim 
Dae Tan nie suka menyakat Gong Shim
and diaorang selalu gaduh2...

pas tu.....ada sorang lagi mamat nie..kira mcm 2nd hero
Joon Soo lakonan Joo Wan
dia ni anak orang kaya..
dia nie baik & tak sombong pun
dia ni..rasa Mummy Ayu ada kaitan dgn 1st hero
sbb nenek dia dok cari cucu dia yg hilang masa kecik
emmm..
and kebetulan diaorang berjumpa & jadi kawan baik...
and....Joon Soo ni mcm suka ngan Gong Shim
emm....
tak faham sgt lagi sbb cita ni baru 2 episod kat Korea
kat Astro pun..hujung bulan ni baru kuar

so far..menarik gak cerita ni
and..watak2 dia..sempoi jer, 
lawak pun ada
cerita yg ringan ..best!!!

No comments:

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno