Shoplinks.Asia

Monday, May 23, 2016

Dah sampai dah...photobook Mummy Ayu!!

and...minggu lepas gak..dua dua dah sampai
yeah!!
cepat kan? best best!!!
nie la hasilnya...
1 dari Photobook Worldwide & 1 lagi dari Pixajoy
:-)

suka sangat...
sbb cantiks 

and....puas hati sangat sbb bila kita tgk pic2 yg kita susun tu...
ada cerita di sebalik gambar2 tu
:-)

saiz sama jer.. 6" x 6"
tapi...kualiti kertas nya lain...
yg pixajoy tu..kertas dia mcm kertas gambar glossy sikit
yg photobook worldwide tu..kertas dia mcm kertas gambar yg tak glossy tu..
Mummy Ayu..lagi prefer kertas yg tak glossy
so..suka sgt photobook worldwide tu
and..Mummy Ayu dah beli lagi..
nanti nak buat lagi..

kalau kengkawan nak beli..klik kat sini..
RM 1 jer.....Photobook Worldwide 
postage RM 8 + ada sen tapi tak ingat berapa sen
Mummy Ayu sent draf hari Selasa..
hari Jumat dah sampai dah photobook nya
cepatkan?

mcm Mummy Ayu beli lagi 2, 3 buah...
sementara promo murah nie
leh simpan..nak buat gambar raya plak
and..kena redeem sebelum sept 2016

jom....jom... jom...
https://www.groupon.my/deals/national-deal/gg-photobook-malaysia-152/721339635

1 comment:

Norhayati Mohd Isa said...

Wah cepatnya sampai MA..
Cantik lah yg kedua tu..

MA kena send by email ke gambar2 tu kat mereka..
Akak macam nak cubalah..
Kalau kita edit guna Photo Grid atau Fotorus tu..
Dorang boleh terima ke gambar kita..

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno