Birthday Iris... 8 tahun dah.

tahun nie semua terkejar... sbb banyak dah berubah
so...dalam kesibukan & kelam kabut last month...
sempat jugak la sambut birthday princess Mummy Ayu sorang ni

birthday Iris kan on 10 november
1 day after kami sampai kat sini
and......still kat hotel time tu
so...takde sambut apa2 pun..
just minta officemate belikan kek
and...tu jer la

nasib baik ada hadiah dr Tok Umi & Mummy Ayu sempat belikan hadiah simple..
pagi tu sebelum gi keja kasi kat dia..
suka la Iris sbb dia tak sangka

Mak Tok & Opah..kasi duit ... masa kat airport
(ada lagi note RM tu ..tak tukar lagi pun)
(cerita kat airport lum story lagi...ada drama gak tu...nanti ek)

and..here we are.... 4 of us malam tu
potong kek..lepas dinner

and..that's it!!

and..tetiba....ada suprise dr pihak hotel
tekan loceng..and nyanyi happy birthday kat depan pintu

wah..suprise sgt
suka la birthday girl..
:-)
dpt birthday kad & cheese cake
kap kun kap


itu jer la sambutan birthday simple utk princess bam bam Mummy Ayu ni
happy 8th birthday sayang!!!
be good girl yer

actually Iris request nak gie after birthday dia
mana leh nak pilih2 sayang
kena lah follow jer
and she looks so sad...masa dpt tau tarikh tu
sian dia
but..lepas dpt suprise dt pihak hotel
berseri2 muka dia
emmm..jgn request tahun depan nak sambut kat hotel lagi..udah lah
he he...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

No comments:

Post a Comment

Jemputla komen di sini...