My first guest.....

semalam...Mummy Ayu terima tetamu pertama kat rumah Mummy Ayu 
tengahari mcm tu... dia masg..ckp in sya Allah
dia datang dinner....
and dia cakap dia belikan yg Mummy Ayu idamkan tu..
prosperity burger
suka nya..sbb main2 jer order, tak sure dpt gie hotel jumpa dia amik
and... of coz la suka..sbb dia nak dtg rumah lagi
so...petang tu, bila dah confirm dia nak dtg
me..start masak2..
semua bahan dah ada pun
so..masak2...
menu dinner malam semalam

and...sempat gak buat kek choc simple
:-)

and..nie dia tetamu pertama Mummy Ayu
Watie...
geng blogger ni..merangkap geng bachelor party kami
punya la lama tak jumpa...
dalam 2 tahun lebih kot tak jumpa
and...kat Malaysia tak jumpa
punyalah jauh dapat jumpa
he he he
seronok la.. of coz!!
tq babe..sudi datang rumah ku..
melawat kawanmu yang diperantauan ni..ayat skema sikit

Watie dtg holiday kat sini ngan family dia
us.....Watie, Yaeesh, Yushua
Mummy Ayu, Ian & Iris
cik abang dia..jadi cameraman

makan2...tour rumah
siap dia buat video lagi share dlm group whatsapp kami
he he..
and...dapat gak tapaukan sikit kek choc kat watie
buat makan2 kat hotel...

and....kasi la tips2 yg Mummy Ayu tau..masa mula2 sampai dulu
apa yg kita boleh beli kat 7 eleven
emm...penting tu

jemput kat entrance lagi..
and balik pun...hantar sampai pagar depan lagi..
posing2..harus lah kan

tq for coming babe..!!!
and..tq sbb belikan burger idaman tu!!!

emmm...pas ni sapa plak nak dtg visit Mummy Ayu kat perantauan ni

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. Wah! Mummy Ayu duduk Bangkok ke? Lama sangat tak blogwalking. T.T

    ReplyDelete
  2. tu la...surprise gtu dr watie..tgk2 video live update hello bangkok...hehe

    ReplyDelete
  3. bangkok.
    yes.
    betul pun tekaan awal aida - thailand :)

    wow. a great place for a great famili.
    moga happy di sana ekk.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...