Shoplinks.Asia

Tuesday, December 6, 2016

Suprise...last day

last day Mummy Ayu kat opis...
is on my birthday
alahai...
cedih la of coz sbb my last day kat opis tu
and...my day kat Malaysia..

busy ke sana ke sini
tak keja dah time tu
sempat gak kuar lunch lagi
ada yg nak belanja
but tak amik gambar la
and....sempat gak kuar lunch ngan datin and..my ex boss 
pun tak amik gambar

emm..last day pulun la amik gambar
banyak2..
he he he..
kenangan kan...
antara pic2....last day Mummy Ayu kat opis
and...dalam sedih2 tu
sempat gak diaorang buat suprise utk Mummy Ayu
alahai..lagi la terharu
memang hujan lah..
:-(

makan kek pun tak rasa apa dah
(tengok muka ku....alahai!)
anyway...tq so much semua!!!!

with Kak Nor
lama dah keja ngan kak Nor..
sejak Mummy Ayu start keja
pas tu tukar opis, Kak Nor pun tukar ke Penang
pas tu..bersama balik
memang best & sempoi sgt akak ni
Mummy Ayu banyak belajar ngan dia

yg nie plak Kak Habsah
emm...nie pun hotai ni
she is the most senior kat opis tu
banyak belajar ngan kak Habsah

yg nie boss kecik Mummy Ayu
smart and baik orang nya
tapi....he is so serious when it comes to work

and...dapat hadiah jugak....
dari jiran, dari datin...
dari BFF, dari office, dari officemate
hadiah birthday + hadiah farewell
thank you so much semua!!

malam tu...celebrate kat umah Ibu plak
ice cream cake..
yum yum
tq so much semua semua!!!
love you all so much!!!!!

No comments:

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno