Hello Tuesday!!

Hello Tuesday!!

assalamualaikum  good morning semua salam selasa!!! :-)

Read more
Balik dari Kem Smart Iman...demam pula

Balik dari Kem Smart Iman...demam pula

sabtu petang tu..lepas amik Ian... Ian nampak letih ye la..biasa kalau kem-kem nie..mesti full punya jadual tido lambat, bangun awal....

Read more
Kem Smart Iman 2016

Kem Smart Iman 2016

alhamdulillah...Sabtu lepas Ian balik dah dari Kem Smart Iman dia. :-) nie pic masa nak pegi... balik tu...tak amik gambar pun ...

Read more
Kenapa baru sekarang?

Kenapa baru sekarang?

rasanya ... ramai yg dah tau Mummy Ayu berulang alik dari Seremban ke KL setiap hari.... and..balik keja....dari KL ke Seremban tu la r...

Read more
Program KidZ & Tech di KidZania Kuala Lumpur

Program KidZ & Tech di KidZania Kuala Lumpur

Dalam usaha untuk meningkatkan pemahaman tentang teknologi-teknologi baharu  yang boleh menarik minat komuniti muda dalam persekitaran pe...

Read more
Its Monday!!

Its Monday!!

assalamualaikum.. selamat pagi selamat hari isnin!! :-)

Read more
For Teachers Day..2016 from Iris

For Teachers Day..2016 from Iris

hari ni...sambutan hari guru kat sekolah Ian & Iris but.... Ian takde la... sbb dia gie Kem Smart Iman tu just Iris jer... hadiah...

Read more
Ian ~ Kem Smart Iman 2016

Ian ~ Kem Smart Iman 2016

nie la sebab nya .. Mummy Ayu cuti semalam 1 hari sbb nak uruskan Ian.. Rabu tu baru dpt surat, Ian call Mummy Ayu kat opis ... and...

Read more
Happy friday!!!

Happy friday!!!

assalamualaikum selamat pagi salam jumaat :-)

Read more
DIY ~ pencil gula gula (step by step)

DIY ~ pencil gula gula (step by step)

ok.. jom Mummy Ayu share.... mcm mana nak buat pencil gula-gula ....spt di entry sebelum ni.. bahan2nya...... gula-gula mentos.... ...

Read more
#forteachersday2016

#forteachersday2016

siap hashtag bagai.. he he he.. tahun ni...Mummy Ayu buat nie.... pencil mentos + kisses nie salah satu antara dua..hadiah ...

Read more
Happy thursday!!!

Happy thursday!!!

assalamualaikum good morning happy thursday!! :-) # Mummy Ayu cuti 1 hari..hari nie jer but ada entry dah siap autopublish....

Read more
Resepi chocolate brownies

Resepi chocolate brownies

 sambung lagi..cerita sabtu lepas lepas siap cream puff.. sbb extra rajin, Mummy Ayu try buat choc brownies plak nie pun resepi dr ...

Read more
Good morning!!

Good morning!!

assalamualaikum.. selamat pagi selamat hari rabu!! :-) banyak entry dok dlm draft nanti Mummy Ayu siapkan & publish yer.....

Read more
Resepi Cream Puff

Resepi Cream Puff

weekend lepas... mood extra rajin... so......Mummy Ayu try resepi baru... pagi Sabtu..kuar gie beli bahan2 yg nak guna lepas lunch....

Read more