Beautiful Gong Shim/ Pretty Ugly ~ K Drama

Beautiful Gong Shim/ Pretty Ugly ~ K Drama

lepas dah abis cita Descendant of the Sun hari tu mcm tak tau nak layan cita korea apa sekali Net cakap..try tgk cita nie.. Pretty Ug...

Read more
Design & buat sendiri Photobook

Design & buat sendiri Photobook

baru2 ni...Mummy Ayu ada beli kat Groupon...offer photobook and..lepas tu.. try la buat sendiri before ni..Mummy Ayu dah ada 3 buah ph...

Read more
Salam Jumaat!!!

Salam Jumaat!!!

assalamualaikum and morning semua salam jumaat!!! :-)

Read more
Have a nice day!!!

Have a nice day!!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari khamis!! baru pas sarapan.. nak sambung keja jab nanti Mummy Ayu update lagi key...

Read more
Perempuan Paling Bahagia - Syamnuriezmil

Perempuan Paling Bahagia - Syamnuriezmil

ok... jom Mummy Ayu share sikit story pasal novel yg Mummy Ayu baru abis baca..last week Perempuan Paling Bahagia hasil karya...Sya...

Read more
Tambah lagi dua............

Tambah lagi dua............

dalam busy2 hari tu sempat gak Mummy Ayu ................. apa yg tambah lagi 2 .. kan??? bukan tambah anak.. tapi .. v v v v ta...

Read more
Jenjalan cari makan.....weekend lepas

Jenjalan cari makan.....weekend lepas

sabtu lepas... dah settel semua bab2 kenduri so..leh la relax2.. gie senawang... jumpa ngan Shyra.. kami gie lunch kat Pop Do...

Read more
Lunch jumaat lepas....

Lunch jumaat lepas....

last friday... as usual...kuar lunch ngan Net.. destinasi kami... Sunway Putra senang parking & dekat plak tu... sampai2 jer....

Read more
Didik Hati Ingat Allah

Didik Hati Ingat Allah

just nak share.....  coz sharing is caring.... Dalam hidup.. Bila Allah sembuhkan kita daripada kesakitan melalui ikhtiar u...

Read more