Try jenjalan

Try jenjalan

selain dr 7 eleven Mummy Ayu try gak jenjalan dlm minggu pertama tu.. weekend tu..kami ke makro emm.....beli barang dapur n barang ruma...

Read more
5 hari pertama....

5 hari pertama....

sampai jer .. Mummy Ayu terus check in nasib baik semua dah ready..siap reservation dah and...sbb kami dtg 1 family kami amik apartment...

Read more
Salam jumaat!!!

Salam jumaat!!!

assalamualaikum and morning semua salam jumaat!!! :-) semoga hari ini lebih baik dari semalam in sya Allah!!!

Read more
7 First Kiss - Ep 2

7 First Kiss - Ep 2

semalam kan Mummy Ayu ada update  pasal korea webdrama "7 First Kisses" hari ni...dah kuar dah episod 2 nya just klik...

Read more
MH 0784

MH 0784

dalam kul 9.15 mcm tu flight pun berlepas.... alhamdulillah.. semua nya okay.. ni 1st time Mummy Ayu & anak2 naik flight he...

Read more
KLIA

KLIA

ok..jom throwback.. cerita bulan lepas.... selasa 8 nov tu kan..Mummy Ayu kerja lagi malam tu..final check siapkan packing semua ...

Read more
Good morning!!!!

Good morning!!!!

assalamualaikum.. morning semua dah sarapan? Mummy Ayu baru jer masuk opis kat sini kul 8.05 am kat sana dah kul 9 lebih kan?...

Read more
7 First Kisses - Korean Webdrama

7 First Kisses - Korean Webdrama

nasib baik sempat jugak la layan korea  dalam busy2 ni cuma....tak dapat layan kat opis layan kat rumah malam2.. and..banyak gak na...

Read more
Miss them all...

Miss them all...

assalamualaikum and morning semua kat sini baru kul11.34 am kat sana dah tengahari kan/ rindu lah.. bukan tak seronok kat sini ...

Read more
Suprise...last day

Suprise...last day

last day Mummy Ayu kat opis... is on my birthday alahai... cedih la of coz sbb my last day kat opis tu and...my day kat Malaysia.. ...

Read more