Cerita jenjalan

Cerita jenjalan

actually.. tak banyak sgt lagi jenjalan kat sini yer la..baru lagi kan? plus...weekdays..memang keja weekend jer..baru lah nak jenjalan...

Read more
Salam jumaat

Salam jumaat

assalamualaikum and morning semua salam jumaat!!! :-)

Read more
Mandi kolam...hujung minggu

Mandi kolam...hujung minggu

ini la projek Ian & Iris...hujung minggu kalau takde plan lain & kalau tak ke mana2 plus..kalau tak hujan weekend jer.. &...

Read more
Morning!!!

Morning!!!

assalamualaikum and good morning semua selamat hari khamis!!! semoga hari ini lebih baik dr semalam... :-)

Read more
We'll miss you!!!

We'll miss you!!!

17 nov 2016 Didi nak balik dah.. Didi dapat cuti 9 hari jer :-( cedih lagi but.....what to do? "life is an adventure&q...

Read more
Lets begin!!!

Lets begin!!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari rabu!!! lambat sikit update pagi ni serba serbi lambat semalam lambat tido sbb...

Read more
Home sweet home...

Home sweet home...

okay sambung story hari tu... lepas 5 hari Mummy Ayu berkampung kat hotel tibalah masa yg ditunggu2.. Mummy Ayu masuk rumah kira ...

Read more
Good morning !!!!

Good morning !!!!

assalamualaikum and morning semua salam selasa!!! hari ni semua pun dah mula kerja macam biasa or maybe ada yg cuti..cuti sekol...

Read more
Salam Maulidur Rasul

Salam Maulidur Rasul

assalamualaikum  and morning!!! salam maulidur rasul!!! hari ni kat sana cuti kan?? kat sini..of coz lah tak cuti but... kami...

Read more