Salam Jumaat!!!

Salam Jumaat!!!

assalamualaikum and morning semua salam jumaat!!! :-)

Read more
My first guest.....

My first guest.....

semalam...Mummy Ayu terima tetamu pertama kat rumah Mummy Ayu  tengahari mcm tu... dia masg..ckp in sya Allah dia datang dinner.... a...

Read more
Dapat jugak...

Dapat jugak...

dok la tgk iklan.. prosperity burger alahai.. fav ni bila time nak chinese new year..kan ada emmm hari tu ada ofismate balik sa...

Read more
Alhamdulillah..

Alhamdulillah..

assalamualaikum and morning semua yeah..esok dah jumaat kalau kat sana....dah suka sangat ni sbb esok leh kuar lunch ngan Net gos...

Read more
Jom blogwalking!!!

Jom blogwalking!!!

dah lama sangat Mummy Ayu tak jengah blog kengkawan sorry sangat2 bukan tak ingat...bukannya lupa tapi.... faham2 jer la... s...

Read more
Resepi ~ Butter Cookies (senang & sedap)

Resepi ~ Butter Cookies (senang & sedap)

okay..jom Mummy Ayu share resepi butter cookies  yg Mummy Ayu story semalam resepi ni baru dapat gak ni try sekali.. emm...cedapp...

Read more
Have a nice day!!

Have a nice day!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari rabu!!!! :-) # rindu cappucino kat opis lama :-(

Read more
Rajin memasak punya cerita...

Rajin memasak punya cerita...

rasanya...ramai yg perasan (sapa yg follow FB or insta Mummy Ayu) yg Mummy Ayu selalu memasak ..  yer la..dulu...masak bekal utk Ian ...

Read more
Good morning!!!!

Good morning!!!!

assalamualaikum and good morning semua :-)

Read more
#MyTravelokaEscapade - We need a holiday lah!

#MyTravelokaEscapade - We need a holiday lah!

bila Mummy Ayu dapat tau... yg Traveloka  buat contest  wah!! menarik ni haruslah Mummy Ayu menjoinkan diri mana tau.. rezeki nak...

Read more