Shoplinks.Asia

Wednesday, January 11, 2017

Let's go to school!!!

pagi ni...Mummy Ayu turun sekali..
masa Ian & Iris nak gie sekolah
(sbb tu sampai awal kat opis)

dalam 7.15 -7.30 .. van yg bawak bebudak ke sekolah tu sampai
so...Mummy Ayu pun siap2..turun sekali
(malas nak naik balik)
van ni...disediakan sekali oleh pihak sekolah
pergi & balik
tu..Ian & Iris gan kengkawan diaorang
most of kids kat sini..sekolah yg sama
so...memang senang lah

Ian bukan main lagi
tak padan budak baru
duduk depan ngan kawan dia
ramai jugak la
penuh van tu
and..ada sorang assistant gak yg follow (kakak yg tshirt biru tu)
dia akan arrange kan semua bebudak & kira cukup tak
emm..bagus kan?

ok...bye bye!!!
belajar rajin2 yer...

diaorang sekolah pukul 8 pagi - 3 petang
kecuali ada after school...mcm kelas tambahan lah
kalau ada after school..balik kul 4 petang

sekolah tak jauh sangat pun
perjalanan dalam 15-20 minit jer...naik kereta lah
kalau jalan kaki..jaaaaauuuuuuhhh
:-)

1 comment:

adianiez AIDA said...

hmmmm tulisan kat van tu memang bukan van malaysia.
mcm thailand aje ekk, ayu?

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno