Sent off.....

assalamualaikum..
busy la hari ni..
:-(
dah petang baru dpt update
nie pun nasib dah draft semalam...
layan dulu ek..cita weekend lepas..
nanti story pasal Ian & Iris start sekolah
:)

pagi sabtu tu....kami keluar jab ke bandar
(chewah...mcm dah biasa sgt bunyi nya)

ada one of family staff kat sini nak balik dah
so..kami staff yg lain, kira sent off la
Ian & Iris ngan kengkawan diaorang kat sini
semua anak staff ni

and...bergambar kenangan ramai2....
nie pun tak semua ni
kalau semua .. lagi ramai

bye bye!!
satu family nak balik dah
and..akan datang menggantinya nanti

lepas dah settle..jenjalan jab ke MBK, sebelah hotel tu jer..
layan Ian & Iris main game jab
suka la.. boring kot..seminggu dok merap jer kat umah
Ian pun...
layan kan jer la
pas tu..singgah Tops jab..beli narang sikit
than..jom balik
emm...naik tuk tuk

suka Iris sbb dia selalu ajak naik tuk tuk
tapi banyak barang
petang tu..beli barang sikit jer..
boleh la

see..senyum lebar
Iris kan susah nak senyum, selalu senyum terpaksa jer..
nie senyum ikhlas..

3 of us



"nanti kita naik lagi yer Mummy"


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

No comments:

Post a Comment

Jemputla komen di sini...