Shoplinks.Asia

Tuesday, January 3, 2017

Welcome 2017

assalamualaikum and selamat pagi semua
hari pertama kerja...di tahun baru
tahun 2017
Image result for happy new year 2017
selamat tahun baru semua
semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelum ni
in sya Allah

emm..rasa ramai yg cuti hari kot..or masuk opis lambat sikit
nak urus kan anak2 masuk sekolah
mana yg darjah 1 or tadika tu
lagi la..
kena layan drama air mata kejab
he he..biasalah kan
perubahan suasana bagi anak2..

bagi Mummy Ayu kat sini
minggu ni..masih lagi belum sekolah
minggu depan..hari selasa baru start sekolah
so..ada 1 minggu lagi utk relax2...
sebelum mula la jadi tarzan gak pagi2..
nak kejut bangun, nak suruh mandi, nak suruh siap..nak suruh makan
semua kena suruh dan suruh dan suruh
tak tau la kalau kat sini...makin ok
sbb dulu kena bangun awal pagi, kat sini takde lah seawal kat sana
emm...nanti full story bila dah sampai time nya

:-)
semoga semua urusan kawan2 .. berjalan dengan lancar 
dan dipermudahkan
in sya Allah

No comments:

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno