Macam macam ada....

ahad lepas.....
sampai dah 2 bungkusan ni
emm...apa tu?
nie barang2 yg Mummy Ayu kirim kat Ibu & Didi ...
dari Malaysia
:-)
untuk semua2...kat sini

jom tgk...apa isi dalamnya..
emmmm..
planta 2 tin besar.. 5kg x2= 10 kg dah tu
pas tu ada lah rempah2 sikit, papadom...

pas tu...ada bag for Ian & Iris..
Tok Umi beli masa gi penang hari tu
suka la dua2..boleh buat bag mengaji
jeruk asam...pun dr penang
FM..
:-)
baju Mummy Ayu
kirim kat personal shopper
masa sale Bella Ammara hari tu
nasib baik dua2 pun ok
suka..suka

cardigan Mummy Ayu
beli kat groupon

telekung Iris
beli online jugaks

Iris ada 2 pasang dah
tapi satu dah senteng, tinggal 1 jer
tu yg beli lagi 2 pasang tu..

baju tido Ian & Iris
pun beli online
beli sorang 2 pasang
lagi satu tu..
malam tu jugak dah pakai


and of coz..novel Mummy Ayu
beli 2 buah
tapi satu jer ada
lagi satu tertinggal
dah la yg tertinggal tu yg nak baca sgt
sabar jer la..tunggu bulan 2 plak.. Didi datang

yg ni dari Didi..
dia beli masa gie Big Bad Wolf
sorang satu yer..
yg buku Thailand tu..Mummy punya
nak kirim novel..sure dia tak tau pilih 
so..kirim la buku tu
lum start lagi pun
he he

for Iris..
tea party set

for Ian
story book

tq Daddy!!!

and satu lagi for Mummy Ayu...
set pencuci muka
kat sini takde la Rania
so..kena lah kirim

malas nak tukar sbb dah biasa
emmm....adventure gak ni

tu dia barang2nya..
banyak kan?
nanti Didi datang..lagi mcm2 nak kirim
he he..
tq so much pada kawan Mummy Ayu ni yg bawakkan 
dia balik naik kereta, tu yg boleh kirim tu
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Uiksss..
    Banyak sungguh barang dalam dua bekas tu ye MA..
    Macam poket daremon pulak :D

    ReplyDelete
  2. hmmm lama x jengah sini.
    mcm konfius.
    ayu kat mana skang ni ekk?

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...