Assalamualaikum....

Assalamualaikum....

assalamualaikum morning semua :-) hari ni busy sikit pagi mesyuarat tengahari ada jamuan plak

Read more
Choc cake.....

Choc cake.....

semalam petang.... ada jiran ajak dinner kat rumah dia emmm...dok lah pikir2 nak buat apa yer .. sbg buah tangah last2...amik mangkuk...

Read more
Template jadual waktu..untuk anak2

Template jadual waktu..untuk anak2

saja nak share.. template jadual waktu utk anak2 sekolah :-) sama jer mcm tahun lepas... .... or boleh jer klik kat link ni...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum  selamat pagi kengkawan!!! :-)

Read more
Jenjalan sambil jogging....

Jenjalan sambil jogging....

hari Isnin....new year public holiday.. takkan nak mandi kolam lagi so..tukar aktiviti.. gie jogging plak so..siap2 lepas Asar tu 3 ...

Read more
New year acitvity

New year acitvity

1 Jan 2017... kami tak ke mana2 pun... petang tu..bawak Ian & Iris mandi manda la.. apa lagi last week dah la tak pegi  so....

Read more
Welcome 2017

Welcome 2017

assalamualaikum and selamat pagi semua hari pertama kerja...di tahun baru tahun 2017 selamat tahun baru semua semoga tahun ini le...

Read more