Mummy Ayu join rombongan Cik Kiah

Mummy Ayu join rombongan Cik Kiah

cerita weekend 2 minggu lepas ni.. last week tak update plak he he he... hari tu Mummy Ayu menjoinkan diri  rombongan cik kiah ...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum and morning semua keja or masih cuti??? Mummy Ayu dah mula kerja semalam jer cuti public holiday sehari  tu pun...

Read more
Busy dah Ian & Iris

Busy dah Ian & Iris

hampir sebulan jugak la... Ian & Iris mula bersekolah alhamdulillah dua2 pun ok makin seronok nak gi sekolah cuma masih dlm...

Read more
Good morning!!!!

Good morning!!!!

assalamualaikum and morning semua :-)

Read more
Amazing!!!

Amazing!!!

assalamualaikum good morning salam selasa :-)

Read more
Happy Monday!!

Happy Monday!!

assalamualaikum  good morning semua selamat hari Isnin!!! :-)

Read more
MBK...makan & jenjalan

MBK...makan & jenjalan

lepas dah berpanas2 kat stadium.. Mummy Ayu ngan Linda gie makan kat MBK kat tingkat 5 tu..ada 1 restauran Halal memang famous lah ...

Read more
Sports Day semalam

Sports Day semalam

semalam pagi..Mummy Ayu gie tengok sukan sekolah Ian & Iris actually..semalam 2nd day yg 1st day tu..sukaneka kat sekolahapi time t...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum  salam jumaat selamat pagi semua ☺

Read more
Semalam petang.....

Semalam petang.....

petang semalam... Mummy Ayu ada mesyuarat kira 1st official meeting utk Mummy Ayu la.. perwakilan ni..mcm perkep gak la...kat sini ...

Read more
Everyone!!!

Everyone!!!

assalamualaikum and good morning everyone!!! semoga sihat & ceria pagi ni kat tempat kerja, kat rumah.. di mana saja anda ber...

Read more
Potluck picnic...weekend lepas

Potluck picnic...weekend lepas

sabtu lepas... kami2..yg diperantauan ni..buat potluck  makan ramai2..bfast pagi tu kat playground bawah tu ni kali kedua since Mum...

Read more