Salam jumaat

Salam jumaat

assalamualaikum and morning semua salam jumaat aminnn...

Read more
Kek Sandwich Strawberry

Kek Sandwich Strawberry

malam hari tu.. tetiba rasa nak makan kek so.....merajinkan diri la Mummy Ayu lepas siap masak dinner.. layan buat kek  simple je...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari khamis!! :-)

Read more
Macam macam ada....

Macam macam ada....

ahad lepas..... sampai dah 2 bungkusan ni emm...apa tu? nie barang2 yg Mummy Ayu kirim kat Ibu & Didi ... dari Malaysia :-)...

Read more
Let's go to school!!!

Let's go to school!!!

pagi ni...Mummy Ayu turun sekali.. masa Ian & Iris nak gie sekolah (sbb tu sampai awal kat opis) dalam 7.15 -7.30 .. van yg baw...

Read more
Wednesday!!!

Wednesday!!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari rabu!!!! :-) pagi ni Mummy Ayu masuk opis awal sbb... jab lagi story have a ni...

Read more
Ian & Iris ...ke sekolah.

Ian & Iris ...ke sekolah.

orang lain semua dah abis dah update pasal gie sekolah Mummy Ayu naru la nak update hari ni :-) semalam...siap2 dah bag & kasut...

Read more
Sent off.....

Sent off.....

assalamualaikum.. busy la hari ni.. :-( dah petang baru dpt update nie pun nasib dah draft semalam... layan dulu ek..cita weekend lepa...

Read more
Rutin tiap2 minggu

Rutin tiap2 minggu

assalamualaikum selamat petang lambat update la hari ni busy sikit pagi tadi... minggu baru.. dah 2 bulan dah Mummy Ayu kat sin...

Read more