Choc chip cookies ~ utk classmate & teacher2 Ian

Choc chip cookies ~ utk classmate & teacher2 Ian

semalam...siap dah packing2 choc chip cookies utk Ian bawak ke sekolah pagi ni utk classmate dia & cikgu2 dia kat sekolah ........

Read more
Selamat Ulangtahun Kelahiran ke 11 ~ Muhammad Adrian Zikri

Selamat Ulangtahun Kelahiran ke 11 ~ Muhammad Adrian Zikri

assalamualaikum semua salam jumaat!! hari ni.....hero encem Mummy Ayu sorang ni ....genap 11 tahun alhamdulillah.... syukur ke hadra...

Read more
Kejab jer ...

Kejab jer ...

assalamualaikum.. selamat petang semua emm..lambat update busy ntah apa apa ntah lah kejab jer...masa berlalu pejam celik pej...

Read more
Daddy nak datang

Daddy nak datang

selain dr busy ngan birthday Ian lagi satu perkara yg best is... Daddy nak balik sini yeah!!!! lagi beberapa hari jer... Daddy ...

Read more
Dah dekat....

Dah dekat....

lagi beberapa hari.. ada orang tu nak sambut birthday dia :-) since last week dia dah start kira berapa hari lagi birthday dia ...

Read more
Hari Wilayah

Hari Wilayah

assalamualaikum.... selamat pagi semua selamat menyambut hari wilayah bagi semua yg dok KL or keja kat KL cuti la hari ni :-) ...

Read more
Mummy Ayu join rombongan Cik Kiah

Mummy Ayu join rombongan Cik Kiah

cerita weekend 2 minggu lepas ni.. last week tak update plak he he he... hari tu Mummy Ayu menjoinkan diri  rombongan cik kiah ...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum and morning semua keja or masih cuti??? Mummy Ayu dah mula kerja semalam jer cuti public holiday sehari  tu pun...

Read more