Selamat Berpuasa....

Esok kita semua umat Islam
akan memulakan ibadah puasa...
so di sini Mummy Ayu
nak wish kat semua
SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN!
SELAMAT BERPUASA!
SELAMAT BERTARAWIH!
semoga ibadah kita diterima ALLAH..
amin...
Mummy suspen gak
coz tahun nie Mummy kena berpuasa
sambil BF kan dak princess sorang tu
(my Iris)
last year...
time tu pregnant kan Iris
ingat dapat la puasa penuh
last last...6 hari je dapat puasa
24 hari tinggal
sahur bangun dah
(my hero pun bangun sahur)
pukul 10 je, Iris kat dalam
dah mula menendang
and she won't stop selagi dia tak dapat mamam...
ada sekali tu Mummy try sampai pukul 12
dia dok berjoget kat dalam
bila makan je..
dalam 10 minit dia pun senyap la
tu la pasal nya mummy tak complete puasa
waktu time Ian dulu
mengandung gak puasa tapi okay je
ada lah 4 hari je tak posa
pas tu next year nya
dia dah bf dah
Ian bf sampai 8 bulan je
Iris dah 9 bulan but still bf
mummy tak kisah but bila puasa nie kisah gak
any nasihat tak for me???
sempena bulan puasa nie
akan ada pembaharuan di blog Mummy Ayu
kalau nak tau singgah la selalu...
ok...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. cantik blog baru ko...tapi kena highlight font tu la kalo nak baca...

    ReplyDelete
  2. selamat menjalani ibadah puasa.. :)

    ReplyDelete
  3. selamat berpuasa juga untuk mummy ayu...mohon kemaafan kiranya ada salah & silap

    ReplyDelete
  4. selamat menjalani ibadah puasa.. semoga puasa kali ni lebih diberkati..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...