Berkebun sambil buka cafe...

he he he
entry dari umah...
my bro ..dido..bawak balik lap top
plus ada broadband plak
so..bersiaran dari pandan indah la me..
tapi tak leh nak masukkan gambar bebudak coz
gambar kat pc kat opis..
dalam camera ada but card reader pun kat opis
so..layan FB la Mummy...
meh la kita tengok..
mula mula dulu layan Farm Town je...
tu yang kaya tu..491,414...
kayo...kalu la duit betul?
lepas tu terjebak Farm Ville plak
best jugak...
dapatlah dah 121,906
kaya jugak la...

baru baru nie terjebak plak dengan Cafe World

layan gak...

dulu ada gak buat cafe cafe kat FB tapi leyeh nak manage

terus tutup kedai...

yang ni ok..

so..boleh la terus berniaga

terus kan jadi chef walaupun di alam maya kan...?

so..kepada sesapa kenkawan blog yang ada FB

add la mummy ayu ek..NUR IDAYU ALWI

(skema je rasa guna nama penuh

tapi memang jumpa kenkawan lama ramai sangat

best la..even yang sekolah rendah pun dapat jumpa..)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. nanti kita add leh la jd neighbour dlm farmville..kita tkmo main byk2 game..main FV je...kn main byk2 tk jd kj lain..ehhehehe

    ReplyDelete
  2. Main laa restaurant city!!!@!~

    ReplyDelete
  3. hik..hik..hik.. belum lagi nak terjebak ngan ni.. dan rasanya memang tak blh kot.. karang klu dah asyik je.. mau kena sound ngan bos

    ReplyDelete
  4. hi mummy..kite da send request kt fb..tp kite x pandai layan fv..heheh..

    ReplyDelete
  5. hanim ~ hi..ayu dah accept dah...senang aje fv tu, nanti ayu add jadi neigbour ek...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...