Untuk peminat photobook ... mcm Mummy Ayu ~ Pixajoy

lama tak cerita pasal photobook
actually..mcm2 benada yg Mummy Ayu tak update..
such as  ~ novel, cita korea, pasal Ian & Iris...
just cita kami jalan2 mana jer..decoupage and pokok bunga
and..mostly..byk pasal Didi

ok..tamau sedih2..
nak share & nak cita ni
pasal photobook
bg peminat photobook..mcm Mummy Ayu ni
Pixajoy tengah buat promo ni
ada #MyCyberSale2017 utk 5 hari....
now dah masuk hari ke 3

Mummy Ayu kalau buat photobook...
sama ada buat ngan Photobook Malaysia or Pixajoy jer
yg lain..pernah beli, tapi tak reti nak buat
so..burn mcm tu jer...nasib baik murah 

so....just jengah ke Pixajoy website

you in!!!
bagi yg 1st tu..dont worry, senang jer
and..sementara promo ni..
utk 1st timer..dpt buat mini softcover photobook 6x6 tu
see.....
yg mcm selalu Mummy Ayu buat tu
kecik jer... but senang nak simpan:-)

and..leh buat poster calender .. RM 1 jer
but limited .. 1 jer utk 1 akaun
Mummy Ayu dah buat dah...
simple jer..
just masuk kan pic jer..

pas tu Mummy Ayu dah borong 4 mini soft cover 6x6 photobook
kita just bayar harga photobook
dah siap nanti..baru bayar harga postage and..voucher ni leh simpan 8 bulan
kalau nak extend pun boleh..ada charge sikit but tak sure berapa plak
sbb tak pernah extend 

ada desk calender jugak
last year..Mummy Ayu buat 2
sbb promo buy 1 free 1
ok lah.... sbb 1 utk Mummy Ayu and 1 utk Didi
but tahun ni....takde dah
early bird.....RM 13.90

pun Mummy Ayu grab..
and dah siap pun..
nanti nak letak kat meja opis

tahun ni Mummy Ayu amik ready made template jer
last year..design satu2
tahun ni...takde mood 

siap dah pun...
antara pic2 yg ada dalam calender Mummy Ayu
of coz...ada pic Didi...
cedih & sayu jer...but I have to be strong!!!
in sya Allah

lagi...
semalam...Mummy Ayu buat pillow ni..utk bday kawan
semalam RM 22
but hari ni ada hot deals....just RM 18.90
terus Mummy Ayu beli 2..lum design lagi
nak wat utk Ian & Iris


ada gak sale hard cover photobook
and harga nya.. reasonable la bagi Mummy Ayu
Mummy Ayu ada gak beli satu..hard cover photobook..
11 x 8.. dr RM 117 after sale cuma RM 39.90
of coz..plus postage nanti.. 
nak wat bila...ntah la..


emm....lagi satu yg best kat Pixajoy ni
kita dpt points setiap kali kita beli
and..kita leh kumpul points ni..utk redeem apa2 product dia..bila dah banyak nanti
emm..Mummy Ayu dah 300 points dah


so...kalau berminat
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. wow. tq for sharing.
    skang jugak aida nak klik.
    kalendar tu hah memang tgh mencari.
    baru semlm riki-riki kat photobook.com.
    tq tq tq...

    ReplyDelete
  2. murah harga mini photobook tu masa promo ni kan.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...