Ian tak sihat

Ian tak sihat

ahad tengahari tu Ian start demam but petang tu..okay plak turun main bola malam tu..sambung balik demam 38 c jugak la nasib me...

Read more
Good morning Tuesday!!

Good morning Tuesday!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua!! :-)

Read more
Hari Polis ke 211

Hari Polis ke 211

assalamalaikum salam isnin selamat pagi semua semalam... sambutan hari polis ke 211 chewah...siap tahu yg keberapa tahun .. t...

Read more
Cherish this forever.....

Cherish this forever.....

hari ni... Mummy Ayu pakai baju ni rasanya..jarang kot ada baju warna kuning but..bila pakai & bila dah siap baju ni emm..sweet &...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat selamat pagi amin :-) Jumaat ~ penghulu segala hari Jumaat ~ hari yg merubah hidup Mummy Ayu ...

Read more
Kelas memasak .. versi Mummy Ayu

Kelas memasak .. versi Mummy Ayu

first of all sowie sbb lambat share resepi ngan kengkawan semua busy skt... so..here you are antara resepi yg Mummy Ayu belajar ari...

Read more
Morning!!

Morning!!

assalamualaikum salam khamis good morning banyak plak keja opis lately ni so..tak sempat nak update sangat :-) have  a good d...

Read more
Allah Maha Mengetahui

Allah Maha Mengetahui

assalamualaikum salam rabu selamat pagi semua :-)

Read more
Allah know best....

Allah know best....

assalamualaikum salam selasa good morning semua "Allah tak uji hambaNya melainkan Dia tahu hamba itu mampu menghadapinya&quo...

Read more
Silom Thai Cooking Class ~ Part 2

Silom Thai Cooking Class ~ Part 2

sambung lagi cita kelas memasak ari tu setiap kali nak masak dah siap terhidang mcm ni wah... best kan? nie masa 1st menu.. ...

Read more