Ada idea tak???

nak minta idea kengkawan sikit la
kalau ada idea

emmm....
lagi 1 minggu birthday hero Mummy Ayu
he is going to be...
13 tahun dah

tak tau nak kasi hadiah apa

lately ni dia minta
hoverboard ni

mcm bahaya je
sbb takde handle
kena balancing betul2
so..memang big NO la

skateboard dulu beli pun..
dia main kejab jer

mainan???
dia dah besar

jam???
balik baru ni..baru je beli jam 1 kat dia
tu pun sbb bukan dia pilih sendiri,
dia jarang pakai...sabar je la

satu dah beli dah
bag sukan
sbb dia memang segala mcm sukan masuk
baru2 ni..terpilih masuk team basket ball plak
ada game bulan feb nanti
so..bag sukan memang usefull la for him
plus masa game futsal nanti

basikal...
pun memang plan nak beli for both

ajak check in hotel
dua2 tak nak 
tido umah lagi best katanya

adventure gak
bila dah besar2 ni..kan
jenuh nak pikir hadiah apa nak kasi
kan???

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. tengah trend kan hoverboard tu.. teenagers suka sngt tu. tapi not bad benda tu sekali dua try da boleh balance da ^^

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...