TPM Visit

TPM Visit

ni plak... cita last week kan MummyAYu ada ckp ada vivit lagi ramai plak menteri2 turun ke sini PM 2 kali, menteri sukan, menteri...

Read more
It is not "good bye" it just "see you later"!!!

It is not "good bye" it just "see you later"!!!

assalamualaikum salam khamis selamat petang update sikit sbb mcm2 nak update  and..berderet cita & pic nak share but... p...

Read more
Lama tak update

Lama tak update

assalamualaikum salam rabu selamat petang :-) lama tak jengah  update blog kan khamis n jumaat... ada visit, secretariat ro...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam khamis good morning semua sama plak color bunga and Mummy Ayu hari ni PINK :-)

Read more
Ada idea tak???

Ada idea tak???

nak minta idea kengkawan sikit la kalau ada idea emmm.... lagi 1 minggu birthday hero Mummy Ayu he is going to be... 13 tah...

Read more
Wordless Wednesday

Wordless Wednesday

assalamualaikum salam rabu good morning (almost afternoon dah) lama tak wat entry wordless wednesday kan? dulu selalu gak he ...

Read more
Program PERWAKILAN

Program PERWAKILAN

sabtu lepas punya aktiviti ada lunch so...dalam kul 11 dah kena standby dah ladies... menu lunch semua potluck sorang sejenis ...

Read more