Year end party!

Year end party!

mcm2 even hujung tahun ni last weekend.... ada year end party so the day before tu Mummy Ayu busy wrap hadiah sbb nak kasi pd kids.....

Read more
Cermin mata baru

Cermin mata baru

kan..hari tu ada ckp Ian tukar cermin mata baru ni la rupanya... dia sendiri pilih frame bulat, besar plak tu Mummy Ayu tunuk...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning semua :-)

Read more
CIS Charity Day 2019

CIS Charity Day 2019

lagi 1 event yg Mummy Ayu gi last2 week (backdated entry lagi) CIS Charity Day on 7 Disember lepas dapat 4 tike lucky draw sa...

Read more
Marble cake versi teen titan go

Marble cake versi teen titan go

assalamualaikum salam rabu good morning semua :-) bukan menu b'fast pagi ni..of coz kek ni wat masa birthday party Nidal ari tu ...

Read more
Sent off Adlina

Sent off Adlina

one week after Fendi & boss balik one more our friend pun balik sekali lagi...pagi2 dah dok kat depan Marriott hotel posing2 mc...

Read more
Happy birthday Nidal!!!

Happy birthday Nidal!!!

banyak tul party hujung tahun ni 5 dis ...birthday party anak geng so..busy busy pagi2 dah gi arrange belon2 mcm party planne...

Read more
Pagi petang ada event tau.

Pagi petang ada event tau.

assalamualaikum salam selasa selamat petang busy gitu.. tajuk pun..mcm busy sgt la he he he bukan ari ni but..hari tu petang eve...

Read more
Orang jauh datang melawat....silent reader dr Yangon

Orang jauh datang melawat....silent reader dr Yangon

entry backdater2... sebelum gi HCM lagi ni tu la..lama sgt x berupdate..mcm ni la 29 Nov mcm tu... pagi ada majlis gak (jab lagi ...

Read more