Al Fatihah

Al Fatihah

assalamualaikum salam jumaat salam ramadhan selamat pagi lewat tengah malam semalam kita semua dikejutkan dengan berita  kehilangan seorang ...

Read more
Gantung kuali

Gantung kuali

Sabtu lepas Mummy Ayu gantung kuali rehat dr masak2 utk berbuka tu masak gak kuih sikit2 but main course tu kami order je t...

Read more
Percubaan pertama...pulut mangga

Percubaan pertama...pulut mangga

last week... banyak plak stok mangga kat rumah Mummy Ayu beli 4 kg adik beli 2 kg pas tu ada jiran kasi lagi alhamdulillah pu...

Read more
Just 3 of us

Just 3 of us

assalamualaikum salam selasa salam ramadhan good morning semua... lama tak bergambar bertiga sbb dah lama x gi jenjalan mana2 ...

Read more
Ice cream lagi

Ice cream lagi

hari tu kan ada mam ice cream baru2 ni gi tesco beli brg2 dapur nampak mini ice cream ni plak so...emmm... moreh...paratha ayam...

Read more
May

May

assalamualaikum salam Isnin salam Ramadhan good morning semua dah masuk bulan mei dah kan? moga yg baik2 saja utk kita semua ...

Read more