Novel time PKP

Novel time PKP

Mummy Ayu ngan novel berpisah tiada chewah!!! as you all know Mummy Ayu memang suka baca novel and I have so many novels!!! ada 1 box besar ...

Read more
Kenangan main bunga api

Kenangan main bunga api

bila nak raya budak2 for sure la yg paling excited duit raya, baju raya, balik kampung but tahun ni semua nya lain skt dr biasa no more bali...

Read more
Lailatul Qadar

Lailatul Qadar

assalamualaikum salam khamis salam ramadhan yg ke 21 selamat pagi.. sedar x sedar dalam melayan PKP ni dah ramadhan ke 21 dah kita semua dal...

Read more
Pelita solar

Pelita solar

selalu kalu nak raya busy la masing2 nak gantung lampu raya la pelita la... this year...Mummy Ayu jumpa ni pelita solar wah...senang, tak ya...

Read more
Berbunga bunga

Berbunga bunga

assalamualaikum salam rabu salam ramadhan ke 20 selamat pagi weekend baru ni as usual balik rumah jab amik baju keja, tukar suis lampu bila ...

Read more
Kuih lapis

Kuih lapis

semalam buat kuih lapis :-) lama nak buat dok nanti, nanti semalam...jadi dah alhamdulillah comei je jadi memang nak buat comei2 mcm ni sena...

Read more
Labelling

Labelling

dah lama x buat mcm ni label kan semua stationery kat opis  semua dah letak nama  Mummy Ayu sbb buat... pen pen ni pandai berjalan and tak p...

Read more
PKP dilanjutkan

PKP dilanjutkan

semalam petang spt yg diumumkan oleh YAB PM kita PKP dilanjutkan lagi sehingga 9 Jun 2020 terus 4 minggu kali ni selalu kan 2 minggu, 2 ming...

Read more
Salam Nuzul Al Quran & Selamat Hari Ibu!!!

Salam Nuzul Al Quran & Selamat Hari Ibu!!!

assalamualaikum salam isnin salam ramadhan salam nuzul Al Quran semalam 17 Ramadhan and semalam jugak happy mothers day 2 in 1 gitu

Read more