First try

ni la sbb Mummy Ayu cuti semalam
gi kasi sokongan kat Ian
1st time dia join MSSD ni...

dlm kul 10.30 mcm tu
dah kat sana dah 
Ian baru 1st game
kena main  4 game sorang
kalu Mummy Ayu la..
tercabut pinggang
bola bowling tu pun..dah sepak guna kaki kot
ha ha ha.. x larat nak pikul dah
beratt

dr pagi tu dia dah nervous dah
Mummy Ayu ckp..tak menang takpe
janji semangat tu
plus..cuba sehabis baik

gaya...menang dah
but bukan rezeki Ian semalam
plus ramai lagi yg dah berpengalaman
its ok...Mummy tetap bangga 

emmm...Ian lagi tinggi dah
plus x pakai heels
memang pendek dah Mummy
๐Ÿ˜…

supporter aka pom pom girl
Tok Umi, Mummy Ayu, Atam

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. Wah Ian...gaya dah ada tu..kena rajin practice lagi...x menang takpe janji dah ada pengalaman kan...4 frame? kalau aunty SA dah merangkak dah kot..hahahahaha

    ReplyDelete
  2. pengalaman best ni.. tahniah

    ReplyDelete
  3. ramainya bagi support kat Ian. cuba lagi ye lepas ni. hebat lah tu boleh wakil sekolah ke MSSD. kalau kak Sal wakil ke longkang jelah. huhu

    ReplyDelete
  4. Wahhh, at least berani mencuba... Next time mesti menang...hehe.. Saya main selalu ke longkang...tapi cuba jugak. ahahaahaha..

    ReplyDelete
  5. Next time boleh cuba lagi yang penting semangat nak buat lebih bagus

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...