Pengaruh rakan blog

dari hari tu
nak gi DIY...tapi ntah busy apa ntah
semalam petang .... berjaya gak 
curi2 masa gi DIY kejab

and mission accomplish 
apa yg dicari berjaya dijumpa..
he he he

apa yg dicari tu...
ni ha.. hari tu tgk kat blog Nieyl
dia beli pemadan bentuk pokok2 ni
comei
tu yg gi DIY semata2 nak cari pemadam pokok ni
comei kannn?

and bukan tu je yer
ni pun
terbeli jugakkkk la kannn
cute cute

and ada jugak ni
but ni x beli pun
and mcm2 bentuk yer

pagi ni sampai opis
mendeco la kejab
try letak cup cakes ni
emmm..ok la buttt
v
v
v
bila letak pokok2 tu
alaaa... 😍😍😍
cute sgt
just nice je atas pc tu
so cute...
love sgt!!!!
ha ha ha....

laju je whatsapp ngan Nieyl
nak tunjuk la kan
sekali..dia pun sama
and ada pemadan baru yg cute dia tunjuk
ala2...kena gi daiso plak nanti ni
he he he

pengaruh rakan blog sungguh kann? 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. Ada orang seru nama nieyl ke dkt sini hehehe....
    Itulah dia kan..pengaruh rakan blog pun bahaya skrg ni hahaha...
    Tak apa benda baikkk..tak apa terpengaruh.. ♥

    ReplyDelete
  2. ya Allah comel sangat. geram tengok

    ReplyDelete
  3. Alaaaa...akak pun macam nak terpengaruh je ni...alaaaaa....kena pi DIY plak ke

    ReplyDelete
  4. hihihi...linda x boleh beli comel2 nie..sat g anak2 yang rembat...

    ReplyDelete
  5. Comelnya. Suka betul benda2 comel ni ...

    ReplyDelete
  6. Hahahahah comeeeeel sangaaaaaat 😍😍😍😍. Memang kak, pengaruh teman di blog, atau IG dan FB, itu kuat sangaaaat. Kalo sampai tergoda dengan apa yg mereka posting, pasti saya ikutan beli juga πŸ˜„

    ReplyDelete
  7. terpengaruh benda baik2 takpe...kalau buat benda bukan2 aku jentik telinga tu

    ReplyDelete
  8. waaa cutenyaaa berkenan la plak hahahhaha

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...