20 years

assalamualaikum
salam jumaat 
salam ramadhan....dah hari ke 4 dah kita semua berpuasa
alhamdulillah...

hari ni genap 20 tahun
Mummy Ayu bekerja di position Mummy Ayu sekarang ni
alhamdulillah
tak pernah terbayangkan keja di tempat Mummy Ayu sekarang ni
antara cita2 masa sekolah dulu....cikgu/ professor & accountant
sekali belajar..bidang culinari
so memang ingat keja chef je la kan
sekali after a few year dok masak2
bertukar jadi kakitangan awam..kerja with PDRM
and today..alhamdulillah dah 20 tahun dah
and alhamdulillah juga
rasa mcm accountant pun ada
sebab memang buat account sekarang ni
Allah tunaikan cita2 Mummy Ayu walaupun lambat sikit
and alhamdulillah juga, merasa la kerja diperantauan ..kat Bangkok dulu
x pernah impi or bayangkan 
merasa kerja & represent negara la kira kan
and today..here I am
alhamdulillah
πŸ’–πŸ’–πŸ’–

have a good day
moga yg baik2 saja utk kita semua
aamiin 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. Wahhh congratss ayu!!i will celebrate the same laaa this coming may

    ReplyDelete
  2. 20 tahun? pergh....tahniah lama bertahan..akak tahun ni baru 15 tahun kat MCB ni...

    ReplyDelete
  3. 20 tahun kira senior juga la kat situ . Alhamdulillah rezeki kan .

    ReplyDelete
  4. 20 tahun di tempat yang sama ke MA?...tahniah...tgal lagi berapa tahun servis?linda ada lagi 24 tahun servis...kalau pnjang uMur..insyaAllah

    ReplyDelete
  5. Congrats kaaak πŸŽ‰πŸŽ‰. Tak banyak orang yg bekerja sampai selama itu. Harap2 Hinga memasuki masa pensiun kakak di sana yaa.

    Saya sendiri dulu kerja di HSBC hanya 13 tahun lalu akhirnya resign . Itupun banyak teman yg takjub Krn mereka banyak yg tak bisa bertahan selama itu di satu pekerjaan 🀭

    ReplyDelete
  6. Aku 23 tahun bekerja as secretary tp dia 4 company berbeza

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...