Week end!!!!

Week end!!!!

just wanna say... have a great weekend!! Happy weekend kengkawan!!!!!

Read more
kami ke sana lagi untuk ini....yum yum...

kami ke sana lagi untuk ini....yum yum...

lunch tadi kami mamam nie lagi... durian pancake... yum yum.... lain2 pic & citer sambung minggu depan la key.. happy weekends semua!!! ...

Read more
Tiup lilik kek kecik jer...

Tiup lilik kek kecik jer...

petang semalam balik keja.. gie bakery kat area umah tu as usual.. on the birthday it self.. Mummy Ayu akan belikan kek kecik la sekali sema...

Read more
Gown yg sama..masa yg berbeza...

Gown yg sama..masa yg berbeza...

semalam baik keja saja je kasi Iris pakai gown nie.. sbb tahun depan tak muat dah nie.... semalam.. 2011 and.. yg nie last year.. masa gie w...

Read more
Birthday girl semalam petang......

Birthday girl semalam petang......

pagi amik gambar petang pun tempat....sama jer. sbb Mummy parking keta kat area tu :-) sporting je anak dara bam bam aka birthday girl semal...

Read more
nice date lagi.....

nice date lagi.....

as salam good morning kengkawan and salam jumaat semua!! tarikh cun lagi hari ni 11.11.11 tapi pas nie...ada satu lagi tarikh cun dalam bul...

Read more
Potong rambut???

Potong rambut???

weekend lepas punya cita gak.. tengok....agak2 sapa punya rambut la yang jadi mangsa nie.. emmmm mula2 dah kena marah dah ngan Mummy jangan ...

Read more
No 3 cookies for................

No 3 cookies for................

projek Mummy Ayu weekend lepas kat seremban emmm.. dah siap2 dah semua cutter2 nya... (pinjam chef Daddy punya la of coz) hari sabtu pagi tu...

Read more
Dah dapat dah..

Dah dapat dah..

dah dapat dah semalam.. masa gie sweetchat tu... kad comel nie .. ma acih!! insyaallah aku dtg & one day before party pun... :-)

Read more
Dapat dua + dua hadiah semalam...ma acih!!!

Dapat dua + dua hadiah semalam...ma acih!!!

ok..follow up dari makan2 semalam dapat hadiah.. of coz la dr my beloved BFF tu (dah tgk dah pun kat blog dia kan???) tak kira nak tunjuk ga...

Read more
Memang sweetchat sungguh semalam...

Memang sweetchat sungguh semalam...

sambung citer lunch semalam. . lambat sgt nak upload gambar semalam petang tu yg kena sambung2 tu.. kami gie mamam kat sweetchat 1st time gi...

Read more
Birthday girl pagi ini.....

Birthday girl pagi ini.....

ok..pic birthday girl yg terbaru panas lagi nie.. pagi nie 3 years old Iris.... siap nyanyi lagu happy birthday untuk diri sendiri lagi bila...

Read more
Happy 3rd birthday my princess!!!!

Happy 3rd birthday my princess!!!!

sila jangan boring yer...sbb entry hari nie banyak muka princess bam bam Mummy Ayu yg sorang nie bukan muka Dora nie tapi muka nie Iris Nur ...

Read more
Buat puteriku....

Buat puteriku....

Puteriku.. Iris Nur Delisha.... walaupun Mummy tahu Iris tidak membaca blog Mummy nie Mummy nak jugak coretkan di sini (mana tau nanti besa...

Read more
FM lagi....

FM lagi....

tempah FM lagi..mcm hari tu.. yg burung hantu pink kali nie pun burung hantu gak & dora sama je kat tempat hari tu ... kali nie 2 design...

Read more