In red....

In red....

ahad nie ada aktiviti dah...kami bertiga emm..Daddy..tak join sbb keja and dah pilih tema pun.. MERAH tapi..of coz la x pakai macam nie... ...

Read more
The Change Up ~ 3 malam baru abis .....

The Change Up ~ 3 malam baru abis .....

DVD terbaru yg Mummy Ayu baru abis tegk malam tadi.. beli dah lama tapi tak tgk2... sekali hari selasa malam tu tertengok plak tapi khamis m...

Read more
Macam kurang je cerita minggu nie

Macam kurang je cerita minggu nie

minggu nie macam kureng je bercerita and kureng je snap2 gambar 2 org budak bertuah nie.... Ian & Iris of coz... dua2 nie pun pic last y...

Read more
Update peserta Iris's Birthday Giveaway

Update peserta Iris's Birthday Giveaway

ok..... ma cih sesangat pd semua yg sudi join... and good luck jugak pada semua!!! semalam satu hari siap dah jengah semua penyertaan wah..m...

Read more
Jom breakfast kengkawan!!!!

Jom breakfast kengkawan!!!!

as salam & salam jumaat good morning kengkawan!!! emmm..jom breakfast.. pagi nie tapau b'fast mc'd dah lama tak layan b'fast...

Read more
Murah rezeki ku hari ini....

Murah rezeki ku hari ini....

hari nie lunch tak kuar mana2.. so.. kirim je kat adik kat opis nie sekali..kul 1 lebih boss call "Ayu saya belikan makanan untuk kamu ...

Read more
Lagi seminggu jer.....kita akan bersua ..walaupun ku kucewa....

Lagi seminggu jer.....kita akan bersua ..walaupun ku kucewa....

setahun lebih ku menunggu.. kini hampir tiba masanya... tapi masih ada lagi seminggu.. untuk kita bersua akhirnya.. chewah..dah macam pantu...

Read more
Pagi ini...keputusan UPSR

Pagi ini...keputusan UPSR

lebih kurang 20 tahun yg lalu Mummy Ayu kat Sekolah Kebangsaan Rahang, Seremban, Negeri Sembilan emmm..suspen.. tunggu keputusan UPSR peperi...

Read more
harap2 rezeki menyebelahiku..amin....

harap2 rezeki menyebelahiku..amin....

pagi nie check email jab emm.....ada berita baru and menariks.... dah reply dah email tu.. tak tau la betul ke tak? tapi kalu betul..memang ...

Read more
Today..much much better

Today..much much better

as salam and selamat pagi kengkawan pagi nie.... Mummy Ayu rasa sihat flu pun dah takde.. alhamdulillah.... rasa much much better at my off...

Read more
Iris's Birthday Giveaway

Iris's Birthday Giveaway

(entry melekat...) ok..spt yg diwar warkan sempena buzzday my bam bam princess.. Mummy Ayu nak buat giveaway sikit (birthday Abang Ian buat...

Read more
muka orang tak sihat......................

muka orang tak sihat......................

emmmmm..... dok la berkepit ngan bantal pink tu kat opis.. ngantuk pun ada pas makan ubat selesema.. :-( harap2 esok... makin sihat... amin....

Read more
emmm

emmm

tak sihat nie idea pun kureng jer.. nak BW pun tak best jer.. dok kat opis..layan novel sambil2 lepak nie.. nasib bos ada meeting so..leh la...

Read more
Iris's Birthday Giveaway

Iris's Birthday Giveaway

hari nie last day.. tak sempat lagi nak jengah penyertaan kengkawan but will jengah secepat mungkin gak.... and will update kat sini bagi sa...

Read more
Invitation ke wedding Zahiril & Shera

Invitation ke wedding Zahiril & Shera

emmmm.. cantik kan?? its pink.....sweet sangat and bentuk pun unik and tarikh pun unik 20.11.2011 kan???? bulat and leh pusing2.. macam kad ...

Read more
Positif ke negatif?????

Positif ke negatif?????

sowie.. sbb lambat update ye la..ngan boss lagi lari ke sana sini dah la still tak sihat :-( tapi .what to do.. so....sambung citer.. Mummy ...

Read more
Will update kengkawan jab lagi...

Will update kengkawan jab lagi...

as salam..& morning kengkawan semua!! pagi nie still tak sihat. :-( tapi kena gak datang keja sbb .... boss masuk opis ari nie so..of c...

Read more
Got to go.....

Got to go.....

emm.. follow up dari entry tadi.... Mummy Ayu 1/2 day hari nie :-( nasib boss takde so..nak gie amik Ian & Iris than terus gie kinik.. p...

Read more
Reading time.......

Reading time.......

malam semalam Ian & Iris in green pyjamas... masing2 sibuk la nak baca buku... seronok masaing2.... Iris..ye ye je readingnya ke tengok ...

Read more
PA pun dapat jugak....

PA pun dapat jugak....

semenjak dua menjak jadi PA kepada big boss nie.. nie kali kedua dapat invitation wedding yg grand2 nie.. semalam la dapat nie ingatkan boss...

Read more
Not feeling very well...

Not feeling very well...

emmmm.. flu.. dari petang semalam actually pas tu malam hujan..lagi la.. and wake up this morning stilll..... and sekali tgk diary...alamak....

Read more
Mummy pun dapat hadiah jugaks.....

Mummy pun dapat hadiah jugaks.....

bukan Ian & Iris jer dapat hadiah Mummy Ayu pun dapat yang besar tu dari Ibu, Ayah & Shyra berat.... bukak2 tgk dapat nie... suka2.....

Read more
Dapur baru la katakan........

Dapur baru la katakan........

as salam & morning kengkawan semua!! apa khabar ari nie? harap semua pun sihat2 semuanya hari ni & semalam bos Mummy Ayu takde kat o...

Read more
Bukan birthday pun dapat hadiah jugaks..

Bukan birthday pun dapat hadiah jugaks..

aik.... Abang Ian pun dapat hadiah bukan birthday pun dia..memang kena kasi.. kalu tak..merajuk.... itu pun dia tanya..kenapa Iris punya ban...

Read more