Delicious @ Bangsar Village lunch tadi....

Delicious @ Bangsar Village lunch tadi....

lunch tadi.. dalam busy2 ngan pelbagai hal.... sempat gak kuar lunch ngan my BFF.. sian dia..mcm2 hal.. busy sungguh ngan buzzday party anak...

Read more
Dapat hadiah lagi??

Dapat hadiah lagi??

citer selasa lepas tapi asyik tertangguh jer.. hari nie baru leh buat.. so..selasa hari tu dapat bungkusan nie dah tau dah dari sapa... dari...

Read more
Dasat tu penangan OMBAK RINDU

Dasat tu penangan OMBAK RINDU

tak leh jadi nie.. hari ni rata2 blog..update cita gie tgk Ombak Rindu semalam kat FB pun... semua pesan..bawak tisu nak gie tgk nanti.. ala...

Read more
Kisah semalam petang....

Kisah semalam petang....

assalamualaikum...morning kengkawan semua!! alhamdulillah..pagi nie Mummy Ayu dah sihat.. semalam balik awal... dalm kul 1 lebih mcm tu.. ta...

Read more
Mengapa..kau pergi jua akhirnya..meninggalkanku...

Mengapa..kau pergi jua akhirnya..meninggalkanku...

entry ini khas ku tujukan untuk si dia .... mengapa? kenapa? apa salah ku? katakan.... kau pergi jua akhirnya meninggalkan ku sendirian meng...

Read more
Sejukkkkkssss......

Sejukkkkkssss......

follow up entry nie dan nie .. alhamdulillah..air cond dah ok.. sekarang... dok sejuks giler kat opis.. nak beku dah nie... dah la sakit pe...

Read more
Chef..ingat saya lagi tak??

Chef..ingat saya lagi tak??

baru2 nie.. as usual..kalu tak busy, takde apa2.. memang Mummy Ayu tak miss tengok masterchef time yg Chef Celebriti tu.. emm.....sekali dia...

Read more
Sakit perut & muntah2 pagi nie...aik???

Sakit perut & muntah2 pagi nie...aik???

pagi nie.... tetiba lak tak sihat.. rasa macam tak nak gie keja dah tapi..kena gie jugak... sakit perut.... and muntah2 plak tetiba bukan pr...

Read more
Net..bila kita nak tgk cita nie pulak...???

Net..bila kita nak tgk cita nie pulak...???

assalamualaikum.. selamat pagi kengkawan!! hari nie..cita OMBAK RINDU kuar.. best..best!! ramai blogger yg dah tgk....buat review.. best gil...

Read more
hari nie kurang la update...

hari nie kurang la update...

hari nie mood kureng jer dah la busy... :-( hopefully tomorrow is better than today.. amin.... nak balik.....!!!

Read more
Doktor Cinta...satu hari je dah abis....

Doktor Cinta...satu hari je dah abis....

semalam pagi....mula baca.. pagi tadi..baru jab nie abis baca.... Doktor Cinta..best sangat Mummy Ayu memang minat baca novel.. dar dulu... ...

Read more
Busy morning

Busy morning

assalamualaikum & morning kengkawan pagi nie....dah la lambat sikit pagi nie.... ingatkan ok la sbb suppose boss ada perhimpunan sekali...

Read more
Selamat Ulangtahun Perkahwinan yg ke 33 tahun!!!

Selamat Ulangtahun Perkahwinan yg ke 33 tahun!!!

dok la ingat2... dari weekend lepas.. sekali bila sampai tarikh ..lupa gak nasib tadi sembang ngan Ibu, Ibu cerita.. dia dah belikan ahdiah ...

Read more
and ini la hasilnya.....

and ini la hasilnya.....

dan hasilnya..... selama 1/2 hari kat rumah baru sabtu lepas.... cat satu bilik je pun... gabungan pink + biru untuk .... bilik Mummy &...

Read more
Aktiviti kami weekend lepas

Aktiviti kami weekend lepas

last weekend.... kami balik seremban jab.. satu hari jer.. sbb Daddy pun off satu hari jer projek.. mengecat.. tu dia dah ready dah anak2 Mu...

Read more
Novel Bila Cinta

Novel Bila Cinta

dah lama dah abis baca novel nie tapi asyik lupa jer nak buat review nya.. hari ni..tak lupa lagi.. pinjam kat adik kat opis nie geng layan ...

Read more
Masak bubur la plak..

Masak bubur la plak..

gara-gara gigi hero Mummy patah semalam Mummy yg baik & memahami nie pun.. masakkan la bubur nasi.. he he he.. alang2 masak...masak la e...

Read more
Aik..kenapa tu Ian???

Aik..kenapa tu Ian???

assalamualaikum.. and selamat pagi kengkawan!!! selamat kembali ke opis!! after 3 hari bercuti!!! malas je rasa nak keja kan.. best je cuti....

Read more
Nuffnang oooo nuffnang!!

Nuffnang oooo nuffnang!!

apa lagi citer nya kalu nampak logo nie kalau bukan pasal dapat BE baru.. atau pun.. BE dah jadi ME emm...... kali nie Mummy Ayu punya BE sp...

Read more
Selamat Menyambut Awal Muharam

Selamat Menyambut Awal Muharam

tahun baru Islam 1 Muharam 1433

Read more