Shoplinks.Asia

Friday, November 15, 2013

Baru la jumpa gown nie

dah lepas birthday Iris
baru la Mummy Ayu terjumpa baju gown princess sofia nie
comei jer..
semalam la nie...tengah BW tu..jumpa..
so..Mummy Ayu pas kan la link ke member2 yg nak buat birthday tema nie
ada la 2,3 org..dok PM kat FB
mana tau ..diaorang berminat nak beli kan
harga pun ok..cuma size la ..limited
kalau ada sesapa berminat//
leh jengah kat link nie..

Mummy Ayu...memang tak beli baju gown apa2 pun utk Iris
sbb..buat sambutan pun kat sekolah jer
just..masa snap pic utk tag tu jer..
pakaikan gown poney and..make over sikit letak ribbon purple & keronsang
perasan tak?
kan???
and..bila kat tadika tu...
meriah jer....sbb seragam baju uniform tu
:-)

apa pun..Iris happy sambut ngan kengkawan dia
Mummy pun happy....

2 comments:

attyfir said...

takpe yang penting iris mesti happy walupun tak pakai gaun masa celebrate besdaykan .

happy belated besday iris..semoga menjadi anak yg solehah, dan berjaya dunia dan akhirat.amen

zarena heeney said...

yg penting irish happy dpt sambut birthday dgn kwn2nya

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno