Shoplinks.Asia

Friday, November 29, 2013

Rose Hair Perfumes

okay..nak review product plak kali nie..
(asyik revie novel & cita korea jer)

okay..product nie..
Mummy Ayu baru jer guna 1 minggu..
Rose Hair Perfumes 
nie dia..rupa bentuknya...
Rose Hair Perfumes from Produk Rambut

selalu perfume badan jer kan...
ha nie..perfume utk rambut plak

selain dr mewangikan rambut...
(serius wangi..bau bunga rose)
Rose Hair Perfumes juga baik untuk:-
* masalah rambut gugur
* masalah rambut berbau
* masalah gatal kulit kepala
* masalah rambut kusam
* membantu menyokong pertumbuhan rambut

cara nak guna dia..senang jer...
letak kan sikit kat tangan..mcm nie
than ratakan kat rambut
bukanla guna sikit nie
but....sapu sikit2 la..
bahagian2 by bahagian kepala kita la..
guna lepas mandi,
mcm Mummy Ayu...Mummy Ayu sapu kat rambut..
sekali ...lepas mandi....balik keja tu
and..
sekali lagi...lepas mandi pagi..sebelum pakai tudung nak gie keja

so far..alhamdulillah..
memang rasa perbezaannya..lepas guna seminggu nie
mcm..kadang2 kan kita gatal2 kepala.
pakai tudung kan
sejak pakai RHP nie....kurang la gatal2 tu

satu lagi....rambut gugur...pun dah makin kurang
kalau tak dulu..
manjang gugur je bila time sikat & shampoo rambut tu

bila Mummy Ayu dah guna, baru la berani rekomen kan kat kengkawan kat sini..

okay..kalau nak try..
jom ramai2 jengah ke fanpage dia..

pm kat inbox dia..kat sini..
ataupun..
order terus melalui SMS
HP6" ke 013-2662769

harganya..RM 25 sebotol plus kos penghantaran..RM 30
sangat berpatutan..
so..
jom ramai2 terjah dapatkan Produk Rambut nie..
untuk sentiasa wangi..

:-)

3 comments:

msredcheesecake said...

Ni mcm hair serum ke?

mama lieyna said...

Ooh ada eh, eina ada jugak org saloon rekemen utk kurangkan keguguran rambut, mcm serum tu.. tp makin hari makin malas nak guna,,ngee..

Iela Fazielah said...

menarik produk rambut ni..boleh cuba nnt....

ayu, novel isteri untuk disewa tu serius best.... awal2 dah gelak..ila dah baca separuh... boleh jadi modal buat drama nnt ni..tp serius..best!

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno