Shoplinks.Asia

Tuesday, November 12, 2013

Pemenang ~ Iris's 5th Birthday Giveaway

assalamualaikum..
and..selamat pagi semua!!

hari nie..Mummy Ayu keja...semalam terpaksa cuti 1 hari
(will cerita nanti yer)

okay..takmau tangguh2 dah..
jom kita tgk..keputusan giveway birthday Iris hari tu..
and..spt ramai yg dah tau
jawapannya..
Princess Sofia The First
:-)


and...semua komen2 yg teka Mummy Ayu dah publish pun
thank you so much...sbb sudi join & teka...
ramai yg jawab ..Barney 
and..ada gak yg jawab Dora
Dora...Iris dah sambut masa birthday dia 3 tahun hari tu....

so...
here are the winner...


ada 6 orang yang teka jawapan yang betul....
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

yanie anuar

Mama Safiyyah

mama lieyna

Imani Iwani

Unknown

rozila

hari tu Mummy Ayu ckp..ada 3 pemenang kan
but..
ada 6 orang yg teka betul
so....3 pemenang 
plus yang lagi 3 orang tu..will dapat saguhati dr Mummy Ayu ..
okay

congrats to semua!!!

Congratulations
and...please email kat Mummy Ayu alamat & nama penuh you all semua
di..
idayualwi@gmail.com

okay..nak transfer gambar
mcm2 nak cerita nie..exspecially....cerita & pic birthday Iris
:-)
tungguuuuu...

6 comments:

mamaRIFQY said...

wah tahniahh sumee yang mng

Maria Firdz said...

tahniah...kpd yg mng..

Lina said...

tahniah kpd pemenang, terlepas nak join hehe

Shark Kay said...

aisey...
salah pulak jawapan shark.

mama lieyna said...

Hehe... yea... tq mummy ayu..kita ni sbb dgn anak2 sllu gak layan citer ni, itu yg boleh agak tu :-).. will email soon..

yanie anuar ~ putrajaya said...

baru perasan menang..dpt agak jawapan ni sebab my 3yr old girl memang sgt2 sukakan citer ni smpaikan beli baju pun asyik nak yg ada gmbar si sofea ni..anyway tq mummy

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno