The preparations ~ Purple & White

Isnin depan...nak sambut birthday Iris kat tadika dia
ngan kengkawan dia

so..nie la antara persiapannya
emm...semua pun purple & putih
gelas plastik, net, ribbon..
dah beli lama dah...bulan sep lagi
but..baru la siap nie...

and..nie yg minggu lepas..
gelas dah pun berskirt..
:-)
gula2....
semua pun dah siap packing dah...
belon tu..saja2 jer tiup 2 biji sbb nak buat props ber PS..

and nie la hasil ber PS ngan Mummy..weekend lepas
Abang Ian pun nak jugak
and..Ian siap request nak ponteng sbb nak join party kat tadika Iris
boleh jer..sbb dah tak belajar apa pun kan

so...hari isnin depan,
Mummy Ayu lambat skt masuk opis
sbb berparty kat tadika Iris
nak cuti..tak leh la plak
sbb jumaat tu..nak cuti lagi..
so..masuk lambat sikit jer la......

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. Amboi meriahnya bday iris. Untung iris. Nak jugak join boley tak. Hi hi hi

    ReplyDelete
  2. Wahhh...happyyyy nya Irisss...senyummm meleret dia....yg penting anak² happy..

    ReplyDelete
  3. Bestnyer...party bertema camni..penat sikitlah tp puas hati kan :-)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...