Shoplinks.Asia

Wednesday, November 27, 2013

Suka hero jahat..boleh tak?

sekarang nie dok layan cita korea nie..
The Heirs 
kat astro baru episod 7 ..mlm nie
but kat online..dah episod 14
dok tunggu episod 15 la nie..
punya la tak sabar..tunggu kat tv, Mummy Ayu pun layan kat online

memang best..suka sangat2..
but..bukan suka kat hero
suka kat hero yg jahat tu..boleh?
hero cita nie..
Kim Tan lakonan Min Ho

and..heroin dia..
Eun Sang lakonan Park  Shin Hye

diaorang nie kira jatuh cinta pandang pertama gitu
sbb..masa mula2 jumpa kat oversea lagi.
diaornag dah suka..but dlm diam la
bila Eun Sang tahu Kim Tan nie dah bertunang
dia pun back off la..

but..nak jadi cerita..rupa2nya...
mak Eun sang keja org gaji kat rumah Kim Tan
makanya..jumpa lagi la..

pas tu..baru masuk 2nd hero..hero jahat...
Young Do lakonan Woo Bin
emm...dia nie la yg Mummy Ayu suka
he he he..

dia 1st jumpa Eun Sang nie..masa nie la..
masa Eun Sang tido kat depan kedai
time tu..dia dah minat dah

nak jadi cita jugak..
bapa Kim Tan..tempat mak dia keja tu sponsor Eun Sang sekolah 
kat sekolah dia..sekolah org kaya2..
which is..Kim Tam gie, Young Do nie gie
so..satu sekolah la diaorang

Young Do nie pun..makin suka la
dia ingat..senang la dia nak ngurat
rupa2nya...Eun Sang dah suka ngan Kim Tam
lagi la dia suka nak rampas Eun Sang
sbb Young Do ni memang musuh ngan Kim Tan
sbb diaorng bermusuh...adalah...

so...jadila cinta 3 segi
nak kata 4 segi tak leh..
sbb Kim Tan memang tak suka ngan tunang dia...
Rachel....
Rachel bertunang dgn Kim Tan sbb family, sbb business, sbb nama
so...Rachel syok sendiri jer..

nak jadi cita lagi best..
Rachel nie bakal jadi adik tiri Young Do
mak Rachel nak kawin dgn bapa Young Do
so..diaorang pun memang tak ngam...

but masing2 nak pisahkan Kim Tan ngan Eun Sang
so..satu misi..

mula2 memang Mummy Ayu tak suka ngan Young Do ni
sbb dia suka kacau Eun Sang
suka buli...

and..bila dia tau dah rahsia Eun Sang
(anak org gaji)

dia still rahsiakan
and.lagi dia nak tolong cover Eun Sang
tu yg sweet tu
sbb dia jadi baik sbb Eun Sang

walaupun dia tau..mustahil dia dpt Eun Sang
but dia still suka & still cuba nak dpt Eun Sang..
plus dia take care Eun Sang

suka la...
walaupun dia nampak jahat
but...dia sebenarnya baik
chewah..dah suka tu

time ni...mula2 Young Do tu tolak Eun Sang
pas tu..dia tolong sambut
last..dia jatuhkan jugak...
dtg Kim Tan..dia plak tolak Young Do jugak

he he he..
suka tgk dia serius mcm nie
tenungan dia..tajam tu
serius...
garang jer muka dia
but..sweet jer bila dia senyum mcm nie..

plot cita The Heirs nie
nak buat sinopis..cita pun tak abis lagi
so....cita sikit2 dulu la..
sapa yg layan..tau la...

pelakon2 the The Heirs ni ada gak jadi tetamu jemputan kat Running Man
and...Woo Bin pun ada jugak

memang lawak

jauh beza dia dlm cita tu
sbb manjang senyum & gelak jer...
plus..its running man..
memang lawak pun..

best!!!

5 comments:

msredcheesecake said...

suka jugak budak jahat ni... tapi swoh dia tukar rambut dia bule tak...hheee

esok naik la tu ep 15...

JunAina said...

Meletop2 cerita ni sekarang eh...:)

::NureeN:: said...

perghhh...
nureen layan gak crita ni mmg best..
suka tgk kim tan couple ngan eun sang.. x suka la yg jahat tue hehee
eh, ada join ngan running man ker..
haruss tgk nih, tp tgk yg ulanagn jer la

ch@ said...

hahaa suka juga kim woo bin.
suka tgk kim woo bin dgn rachel. hehe. antagonis btl.

Reflisia said...

Kak ayu, nak share juga kita pun suka budak jahat ni...=)

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno