Shoplinks.Asia

Wednesday, November 13, 2013

Majlis Graduasi Tadika Kemas

lambat nya har nie..
banyak keja la kat opis..
:-(

okay..meh layan cita & pic majlis graduasi Iris..sabtu lepas
nie semua mengejuk..takde surat..
tetiba jer cikgu tadika Iris malam hari jumaat tu...
dah la Iris baru baik demam
so...memang tak plan apa2 pun..
plus Daddy pun keja
dah la tempat pun Mummy Ayu tak tau kat ner
nasib baik Tok Abah ada
so..just kami bertiga..plus Ibu & Ayah
kul 1.30 kena ada kat sana (RTM Sg. Gadut)
but kami sampai kul 2 ptg
rupa2nya..lambat lagi
plus ramai sgt.....
sbb bukan tadika Iris jer
banyak tadika kemas lain..
rasa2..ada kot 30-50 tadika lain....
emmm...bayangkan berapa ramai budak2 tadika..
mcm2 color baju and mcm2 karenah & ragam bebudak nie
nie..Iris ngan kengkawan tadika dia yg ada..
ada 5,6 org yg join teater
and..ada gak yg lum sampai & tak dtg

Abang Ian & Iris...
masing2 baru baik demam

Iris pun bad mood gak..
plus panas dengan tudung tu

umpan la dgr lagu kat hp Mummy
siap ajak kawan lagi..

pas tu..dia dah panas sgt..
Mummy Ayu bukak kejab tudung dia
suka la..siap melompat sana sini

VIP majlis tu plak lambat..
alahai..jenuh menunggu...
plus Iris pulak sesi kedua..
sesi pertama pun..ada 20 lebih tadika
bayangkan la..pukul berapa plak sesi kedua..
kami dok la tunggu dari kul 2....

dekat nak kul 4...baru settle sesi pertama
so..sesi kedua...standby
Iris dah lengkap berjubah semua
alahai....dah besar dah princess Mummy

Mummy & Iris

Iris & Tok Umi

time nie tengah tunggu turn nak masuk dewan

tu...Iris kat stage
but..tak clear sgt
sbb snap dr jauh


nie pun dr jauh

lepas dah amik sijil....
kura..tunggu lagi sbb nak amik gambar kelas..
akhirnya..
dah snap2....
time nie dah kul 5 lebih
penat + panas + ramai orang
memang tak larat sangat rasanya

siap2...jom balik..

congrats to my princess!!
sowie sbb takde teddy bear mcm Abang Ian hari tu
tak pe la yer..
sbb tahun depan ada sekali lagi majlis graduasi mcm nie
Iris kan tadika 2 tahun
:-)

# nampak Mekchu & Najmi
(pinjam gambar yer Mekchu)
time tu...Mekchu tengah pujuk Najmi sbb dia nangis
maybe sbb ramai orang
nak tegur but jauh plus..tgh layan karenah Iris yg baik sgt
so..tak la berkesempatan nak bertegur sapa
rasanya Najmi seisi pertama 
sbb bila pusing sekali..dah tak nampak dah
harap leh la jumpa lain kali...
:-)

2 comments:

norey said...

esok² iris dah besar..tgk balik gambar ni semua...kenangan yg. xdapat di lupakan...

Gieyana said...

Comey jer iris..tahniah iris..:)

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno