Happy weekend semua!!

Happy weekend semua!!

yeah!!! esok hari sabtu.. happy weekend semua have a nice one!!

Read more
Dominos Pizza

Dominos Pizza

lunch date kami tadi.. mula2 nak ke MV pas tu tukar ke Festival last2...ke MV gak sbb masa bertolak tu Net salah jalan, sbb banyak ...

Read more
K-Drama ~ The Case of Itaewon Homicide

K-Drama ~ The Case of Itaewon Homicide

lagi satu drama korea yg baru abis Mummy Ayu layan nie movie....1 jam lebih jer so..semalam 1 hari jer dah abis tengok.. The Case of ...

Read more
Pagi Jumaat

Pagi Jumaat

assalamualaikum and selamat pagi semua salam jumaat!! sebelum mula buat apa2.. jom baca doa dulu. bismillah.. :-)

Read more
K-Drama~ I Hear Your Voice

K-Drama~ I Hear Your Voice

okay..nak buat review cita korea yg Mummy Ayu baru abis layan I Hear Your Voice cita nie..mula2 Mummy Ayu takde nak layan pun but..bila ...

Read more
Karipap pusing..untuk minum petang

Karipap pusing..untuk minum petang

nie lagi satu aktiviti masak memasak Mummy Ayu last weekend.. emmm...selalu buat samosa jer minggu nie, tukar sikit and..terextra raj...

Read more
Smile!!!

Smile!!!

assalamualaikum.. and..good morning semua!! selamat hari khamis... and....senyum yer.. sbb esok dah  jumaat :-)

Read more
Weekend.....baru masak

Weekend.....baru masak

Mummy Ayu nie....hujung minggu baru la berkesempatan masak ikut menu pilihan anak2.. mcm weekend lepas..masing2 request nak ayam masak me...

Read more
Mood ~ layan cita korea jer

Mood ~ layan cita korea jer

dah lama rasanya Mummy Ayu tak buat review novel sbb.... dah lama gak Mummy Ayu tak baca novel.. he he he.. sekarang nie dok leka l...

Read more
Morning sunshine!!

Morning sunshine!!

assalamualaikum..and good morning semua selamat hari rabu!!! :-)

Read more
Ma acih Alya!!!!!!

Ma acih Alya!!!!!!

semalam..balik keja aik...ada surat??? dari sapa nie? and..bila buka2... wah... ada FM hari raya dr Alya.. :-) suka...

Read more