Iris berkhemah...

Iris berkhemah...

nie cita & pic isnin lepas.. kan Mummy Ayu cuti 1 hari... Mummy dok busy2 la kemas sana sini, basuh baju as usual..Iris dok mai...

Read more
Salam jumaat!!!!!!!!!!

Salam jumaat!!!!!!!!!!

assalamualaikum.. and selamat pagi semua salam jumaat!!! will sambung jab lagi yer :-)

Read more
USS Part 8 (final)

USS Part 8 (final)

okay.. last entry pasal holiday ke USS weekend lepas (rasanya la..) semua mainan kat dalam USS tu..tutup kul 8 malam kami punya b...

Read more
USS ~ posing2 time!

USS ~ posing2 time!

dah abis jenjalan semua .. last sekali kami singgah kat kedai souvenir kat depan tu.. last shopping sebelum kuar.. and...posing2 of c...

Read more
USS Part 7 ~ Water World

USS Part 7 ~ Water World

okay...sambung sikit lagi cita & pic kat USS.. dah kul 6.. so..ramai2...ramai sgt org..semua dok tunggu pintu water world nie bukak...

Read more
Princess Sofia & Monster University from Yourkids Collection

Princess Sofia & Monster University from Yourkids Collection

dah lama tak shopping baju2 kat online nie (shopping frame...ada la) so..last month..terbekenan dgn baju2 tido nie... mula2 ..of co...

Read more
Cuti sekolah pun kena belajar tau.

Cuti sekolah pun kena belajar tau.

assalamualaikum and morning kengkawan semua!!!! selamat hari khamis :-) lari sikit dr cita USS  selit cerita malam semalam plak.. ...

Read more
USS Part 6 ~ Madagascar

USS Part 6 ~ Madagascar

satu lagi tempat yg Mummy Ayu just lalu & snap2 jer.. is Madagascar zone.. tapi..Ian & Daddy ada main kat sini tak tau la mai...

Read more
USS Part 5 ~ Far Far Away

USS Part 5 ~ Far Far Away

destinasi yg seterusnya.. yg paling Iris tunggu2.... "kita nak tgk shrek.." emm..kami ke Far Far Away  dr jauh pun dah ...

Read more