Shoplinks.Asia

Thursday, April 23, 2015

4 bag bento .. pagi ni

pagi nie ...4 bag bento 
Iris pun heran..
"eh, kenapa ada 4 Mummy?"
emmmm..
2 bag..as usual la...for Ian & Iris
menu pagi nie..nasi goreng
cekodok pisang
buah tembikai
kek roll choc
vitagen

yg lagi 2 bag tu...
ada 2 set bekas ni..
nasi guyeng & cekodok pisang
1 untuk Mummy Ayu..bawak bekal gie opis
1 lagi..untuk rumah Ibu
:-)

Mummy Ayu memang selalu mcm ni
kalau buat b'fast yg heavy skt..
mcm nasi guyeng, mee guyeng ker
mesti buat extra..utk rumah Ibu sekali
so..Ibu tak yah la buat bfast

Mummy Ayu pun sama...kadang2.. rajin gak bawak bekal ke opis
senang..tak yah nak pikir..nak makan apa & beli kat mana


4 comments:

Azura Aziz said...

rajinnya mummy ayu masak.. kita sejak ada baby ni lg xsmpt nk buat bfast huhu...

Falsya said...

rajinnye ayu..beruntung betul sbb smp ke ibu dpt makan breakfast dari tgn ayu..;D

Aisya A. said...

comel plak tgk bekas bekal warna hijau ong2 kedek tu. hehehe..

tengok menu kemain meriah lagi. :D

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ayu,
uwaaaaaaaaaaaaaaaa
iols lapor nasi guyeng sob3

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno