Shoplinks.Asia

Thursday, April 30, 2015

Emmmm....nak buat apa yer cuti kali ni

seronoks la..sbb weekend ni cuti panjang..
PH 2 hari + weekend 2 hari
:-)

so...apa nak buat cuti kali ni..
emm..
kengkawan dah ada plan ke?
kami tak de plan nak cuti or jenjalan jauh2..
dekat2 jer
sbb .. as usual..Daddy pun tak cuti
so....kami dekat2 jer

plan no 1...
emm....nak bawak Ian & Iris nak gie tgk bola kat stadium
kira 1st time la nak gie tgk bola life kat stadium
mana lawan mana?
tunggu minggu depan ek
nie tiket pun lum dapat lagi
so..tak confirm jugaks la
plan...dah ada

2nd...
nak BBQ...
weekend nia..adik2 Mummy Ayu semua pun balik
so..kami gather2..nak layan BBQ
hari tu kat umah mentua
kali ni..kat umah kami plak

selain dr tu..
of coz la...
nak have fun!!
nak lepak..tgk movie, layan anak2..
suka la Ian & Iris
leh berkepit, manja2 ngan Mummy


1 comment:

adianiez AIDA said...

a great planning :)

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno