Shoplinks.Asia

Monday, April 6, 2015

Mummy Ayu yg jadi boss

2 minggu ni kan...boss Mummy Ayu takde opis..
Mummy Ayu la yg jadi boss
:-)
lama tak selfie kat opis
layan kan jer la..

sunyi jer opis boss...
nie baru sehari...
nak layan la 2 minggu..
alahai..

Mummy Ayu tak suka sangat kalau boss takde lama2 ni
sbb..boring & bosan
suka tu..of coz la , sapa tak suka kan
rilex...takde la sangat sbb kalau boss ada pun
dia manjang mesy..appt..
ada kat opis..kejab2 jer
but at least..ada gak masa dia kat opis
utk clearkan surat & fail..

nie...2 minggu straight dia takde
bayangkan..surat & fail..masuk hari2..banyak
kena la Mummy Ayu yg pandai2 nak agihkan..
kebanyakan..pas kat pengganti dia
but..ada gak yg kena kasi kat bahagian lain

pas tu..mesy....nie lagi satu
kena la cari sapa nak ganti dia gie mesy tu
ha..kan dah jadi keja dah..

lagi satu...tipon tu..kurang la bunyi
maybe sbb dah tau..dia takde
but..yg tak tau tu
call gak..
dah jadi mcm mesin..
"boss takde gi umrah"
"bila pegi, bila balik, pegi dgn siapa?"
emmm....1 hari...ada la 2,3 call mcm ni
2 minggu???
layan jer la..
dah keja..kena la buat dgn penuh dedikasi...
:-)

lagi satu..(berapa banyak satu ni)
kalau boss ada, kejab jer..aik..dah lunchtime? .. eh..dah kul 4 lebih?
sbb..bila bus, tak perasan masa berlalu kan?
tapi..bila free2, bila rilex2 ..
alahai..lambat nya kul 5 ni
emmm...

kesimpulan nya..

Mummy Ayu suka kalau boss ada opis,
busy pun takpe, penat pun takpe
saya rela!!!
nie bukan bodek, nie betul2 



1 comment:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ayu,
uols sunyi yer????
meh gosip meh he3

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno