Shoplinks.Asia

Wednesday, April 22, 2015

"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015"

lama tak join giveaway
and...lama jugak tak buat giveaway..
so..hari ni ..nak join giveaway
saja cuba nasib plus support kengkawan
kalau menang..alhamdulillah, rezeki
kalau tak..its ok...
so....giveaway anjuran blog Intan Berlian

Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-
1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)

TARIKH TUTUP : 30 APRIL 2015
kalau nak hadiah2 nya..klik kat sini...menariks tau..HADIAH UNTUK PEMENANG IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2015
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA & AQILAH YANG AKAN CABUT UNDI (",)

so...sapa2 yg lum join..
jom join cepat, sempat lagi nie..
:-)
all the best & good luck!!

4 comments:

LYAfrina said...

gud luck

Papaglamz said...

Papaglamz singgah dari segmen yang sama.

IntanBerlian Mega GiweAway . Jom terjah dan follow papaglamz...!!!

Puan Deeba said...

Puan deeba singgah dan follow dari giveaway yang sama.. good luck :)

http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

Cik Adda said...


Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya dari GA yang sama.. Jemput yee.. Good LUCK ..
IntanBerlian Mega GA 2015(30april)

GA MaxBella 2nd Bthday (16May)

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno