Shoplinks.Asia

Monday, April 6, 2015

Daiso..kena tukar plastik bag tu gara-gara GST

lepas makan..jumaat lepas..
kami ke one of fav kedai kami..
kalau ke Mid Valley..
Daiso...
see.....
kena tukar kan bag plastik ni sbb kat Daiso pun kena GST dah
semua barang...RM 5.30
after + 6% GST
antara yg Mummy Ayu beli..
bag untuk bento for Ian & Iris
sudu & garfu plastik...
plus teddy bear pan.....utk buat buat pancake
(dah rasmi dah pagi tadi...tapi tak cun sgt la)

resit....
semua pun dah jadi RM5.30
after plus GST

# sekarang beli barang..kena check resit
takut ada yg amik kesempatan sebab GST ni



4 comments:

nurulfarehah said...

LOVE dAISO! Barang semua kiot - kiut. cuma bila dah ada GST, kena pilih yang betul-bentul perlu jek la..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ayu,
kaaaaaaaaaaannnnnn
sabor je laaaaaaaaaaaa

Tengku Fauziana said...

blm masuk daiso lg lepas gst ni..
eeemmm...

Nad MamaZN said...

mmg kene alert ngan resit je pasni kan kak ayu

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno