Daiso..kena tukar plastik bag tu gara-gara GST

lepas makan..jumaat lepas..
kami ke one of fav kedai kami..
kalau ke Mid Valley..
Daiso...
see.....
kena tukar kan bag plastik ni sbb kat Daiso pun kena GST dah
semua barang...RM 5.30
after + 6% GST
antara yg Mummy Ayu beli..
bag untuk bento for Ian & Iris
sudu & garfu plastik...
plus teddy bear pan.....utk buat buat pancake
(dah rasmi dah pagi tadi...tapi tak cun sgt la)

resit....
semua pun dah jadi RM5.30
after plus GST

# sekarang beli barang..kena check resit
takut ada yg amik kesempatan sebab GST ni



mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. LOVE dAISO! Barang semua kiot - kiut. cuma bila dah ada GST, kena pilih yang betul-bentul perlu jek la..

    ReplyDelete
  2. Assalam ayu,
    kaaaaaaaaaaannnnnn
    sabor je laaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. blm masuk daiso lg lepas gst ni..
    eeemmm...

    ReplyDelete
  4. mmg kene alert ngan resit je pasni kan kak ayu

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...